Campaigns

Jul 22, 2014

Honeymoon @ Bali # 14

Assalamualaikum semua
lagi beberapa hari nak raya kan
x sabarnya memandangkan anum akan beraya
dengan  2 family.. Ok sambung lagi mengenai villa
kami stay nie.. jom tgk apa lagi yang best ek

Anum book Villa nie guna agoda.com (kebetulan ada promosi)

nak tau berapa harga satu malam..nie la harga Anum dapat kalau kat 
malaysia memang x dapat harga macam nie sebab ada private pool kan
 Ok jom kita snap picture
 bestnya dengan bunga2 

 Air tembikai..
 nampak x..memnag villa terbaik
tempat santai after swimming 
  cantik sangat 
 my hubby pun nak snap
 sangat sesuai untuk honeymoon
nie merenung masa depan ke?? hehe
pintu masuk ke villa
semua sudut nak snap nie
ok semua dah snap so now nak mandi pool plak
apa lagiiiiiiii jom.....
Share:

40 comments:

  1. tu la kan..klu nak g tempat2 mcnie..kena rajin survey..sbb mmg boleh jimat banyak kan..:) wah!mandi pool.....

    ReplyDelete
  2. Nieyl: betul tue persediaan kena ada

    ReplyDelete
  3. Thanks Anum sebab reply question saya pasal harga. Maaf kalau nyebok2 je nak tau. Hehe..

    ReplyDelete
  4. amboii possing hah. haha.
    btw kan, murah sangat sebab ade private pool bagai tu. aihh. kne pergi nih. ;D

    ReplyDelete
  5. murah la, dekat grand lexis pun mahal kan? bestla

    ReplyDelete
  6. Ehh bestlah kat luar pun still boleh golek2 atas tilam.. Kalau saya bawak anak2 ni..habis..

    ReplyDelete
  7. Nurashikin,Cik Asma & Cikgu: betul tue kalau kat malaysia memang x dpt harga begini

    ReplyDelete
  8. Wahh...bestnyaa berhoneymoonn..hehe
    *Done dollow sini..#726

    ReplyDelete
  9. memang sgt sesuai utk honeymoon

    ReplyDelete
  10. best nya tak yah kuar2 dok dlm bilik je kn tenang je

    ReplyDelete
  11. best dressing anum, santai look :)

    ReplyDelete
  12. best sangat sini..sesuai dengan harga tu

    ReplyDelete
  13. Baby 7 Azhafizah: tue la kan murah kan

    ReplyDelete
  14. memang cantik..
    gazebo tu lawa dengan latar hijau tu.. ai like.. ;)

    ReplyDelete
  15. memang cantik..
    gazebo tu lawa dengan latar hijau tu.. ai like.. ;)

    ReplyDelete
  16. Alamak....memang terbaikla villa ni!! Teruja tengok..

    ReplyDelete
  17. memang best kalau dapat ke sana. syoknya anum :)

    ReplyDelete
  18. naseb baik... yg ni takde gambar jamban...! hhehe

    ReplyDelete
  19. beznya tgk trgin nk g h.moon jgk hihi..slmt pngntin baru anum ;-)

    ReplyDelete
  20. Gini punya hotel...mmg lena tu..hehe

    ReplyDelete
  21. Bestnya... macam grand lexis ada private pool... :)

    ReplyDelete
  22. Nurul:tue la kalau kat sane pun x dpt harga nie

    ReplyDelete
  23. pergghh..mmg terbaiklah!
    bestnya dpt honeymooning kat bali.
    sue ni ntah bila la dpt g sana. huhuhu

    ReplyDelete
  24. Nor & Sue: x pe sesiapa pun bleh pg janji plan awal2

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum