Campaigns

Jul 21, 2014

Honeymoon @ Bali # 13

Assalamualaikum semua
sedar x sedar dah nak raya (horeyyyyyyyy)
Ok hari ini macam biasa Anum akan sambung lagi 
mengenai entry Honeymoon k
Sambung entry last week setelah kami selesai check in
kami pusing2 sekitar villa, jom tgk gambar2 kami 
 Masuk2 je villa ..
 Ruang makan
 siap ada dapur lagi (abaikan my hubby ek)
 siap meja makan lagi
 Ruang tamu
 Tv pun besar kan
 nie pintu nak ke bilik (abaikan gambar anum ya)
 Cantik kan katil kami 
 jom tengok bilik mandi plak
 cantik kan deco untuk honeymoon
 pemandangan dari luar (kaunter pendaftaran)
Toilet pun nak snap kan..
 our pool yezaaaaaaaaaaaa
 free air mula2 sampai
 siap kasi fruits lagi
x sabar nak mandi kolam nie
shower pun ada
so nie menu yang kita bleh pilih untuk order
nanti Anum sambung lagi ya.. 
x sabar nak mandi kolam nie..
hahahhahaha
Share:

25 comments:

  1. wah!best nyer la anum..klu nieyl la...serius x kuar bilik klu cmnie..hahaha~

    ReplyDelete
  2. Best!!! Next time kalau ada rezeki ke Bali lagi akak nak stay kat villa macam nie jugak la..=D

    ReplyDelete
  3. bestnya! cantik pemandangan & design die.

    ReplyDelete
  4. memang romantik dan mendamaikan..bestnyerrrrrr

    ReplyDelete
  5. Cik Asma & Syuhada: enjoy bila holiday

    ReplyDelete
  6. wow... seronoknya... baru tengok gambar... kalau tengok real agak2 nak duduk lama tak??? hihihi

    ReplyDelete
  7. sgt2 cantik mmng best la honeymoon kt sini

    ReplyDelete
  8. Dwaty,Kopi & Montana: sangat best memang recommended for honeymoon

    ReplyDelete
  9. Tengah seronok scroll, scroll, scroll... tiba2 jumpa gambar toilet daaaa...!!!!!!

    ReplyDelete
  10. speechless tgk...memg cntikkkk sgt...

    ReplyDelete
  11. Nurashikin,Uncle & Mimi: terbaik kan

    ReplyDelete
  12. besar,luas and of course selesa sangat

    ReplyDelete
  13. ada bunga atas katil! tu yang best !

    ReplyDelete
  14. Bestnya.. nanti sharekan harganya ye..

    ReplyDelete
  15. Puas hatikan Num....mewah sangat nampaknya tu

    ReplyDelete
  16. bestnyer percutian honeymoon depa...:)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum