Campaigns

Jul 18, 2014

Honeymoon @ Bali # 12

Assalamualaikum semua
sedar x sedar dah masuk minggu ke-3 kita berpuasa
tinggal seminggu lebih sahaja lagi nak raya
wow bestnya ..Ok jom sambung cerita pasal honeymoon
last entry Anum ada tulis kami nak check-in kan,
so sebanrnya kami akan bertukar hotel, untuk last day 
Anum sengaja ambil tempat yang istimewa (Villa with private pool)
  Perjalanan kami mengambil masa 1 jam jugak dari hotel
 Mr hubby memang suka snap gambar

Pak ketut our best tour guard

 Sampai sudah ke tempat yang di tuju..nak tau apa nama tempat nie ..
  Welcome to The Khayangan Dreams Villa

I was here (happy mood)
sampai2 Anum settlekan urusan check-in
 Semua dah selesai baru leh snap gambar

Nampak x muka kami yang x sabar nak tengok our villa
 Ok jom tengok my villa.. nie jalan nak ke villa
cantik kan, kawasan dia pun dah menunjukkan 
ketenangan so memang sesuai la nak honeymoon kat sini
 Kami memang sengaja tempah villa no.6, sebab mengikut komen yang 
Anum baca dari blog & internet villa no.6 nie lebih besar ..hehe
Kami memilih untuk stay di Villa pada hari terakhir kami di Bali 
kerana nak habiskan masa bersama ye la kata honeymoon kan, 
sebab beberapa hari lepas kami dah penat berjalan-jalan sekitar 
Bali, so last day nak rest je x nak kuar mane2..
ok nak tau lebih lanjut tentang villa nie, nanti Anum sambung ok

Share:

35 comments:

  1. terbaiklah pak ketut..boleh guna khidmat dia kalau pergi sana

    ReplyDelete
  2. Tak sabar nak tgk bilik tuh...:)

    ReplyDelete
  3. wahh romantiknye honeymoon.... kite arituh g pd jek... :D tapi best jugak!

    ReplyDelete
  4. Siti: x pe la pg mane2 sama je janji moment tue kan

    ReplyDelete
  5. ha'a sy baca kt review pon mmng rmai stay kt room 6 ni msti best kan ;)

    ReplyDelete
  6. Nk tgk villa!!...huhuh..bestnyee ade private pool..

    ReplyDelete
  7. wahh! mmg nampak cantik Villa ni Anum.. :)

    ReplyDelete
  8. tengok preview pun dh cantik villa ni

    ReplyDelete
  9. Mmg best tmpt ni utk honeymoon!!

    ReplyDelete
  10. puan anum...mane pic dlm villa tuh.. hadoi.. x saba plak nk tgk. heheh

    ReplyDelete
  11. Wah bestnya...!! follow sini sekali...

    ReplyDelete
  12. Lama tu kat bali.. memorable sangat :)

    ReplyDelete
  13. Shalimar,Sharina,Atiey,Eira & Mama: terbaik kan sebab nak spend time bersama

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum anum, bestnya private pool. very the honeymoon. ahahhahaa tak sabar nak ke sini suatu hari nanti ~~~

    ReplyDelete
  15. pak ketut tu tau tak makna ketut kat malaysia apa...?

    ReplyDelete
  16. memang bestla honeymoon kat villa ni..tenang dan damai je tengok kawasan

    ReplyDelete
  17. Suami saya kalau nak snap gambar ikut mood die. Pssstt..actually die x suka sangat saya post gambar. Jelless gitew.

    ReplyDelete
  18. Amboiiiiiiii...happy honeymoon ye anum..moga anum happy2 sokmo....

    ReplyDelete
  19. bestnmyaaaa,.... teringinnn arr... kena start kumpul duit dah untuk honeymoon... wweeeeee

    ReplyDelete
  20. Asslmkm.. Bestnya dpt hnymoon di bali.. Dpt tgk tmpat orng.. :)

    ReplyDelete
  21. Sheila,Uncle,Azhafizah,Shikin,Wa,
    Cikgu,Anis & Sya: alhamdullilah

    ReplyDelete
  22. Mmg ar honeymoon kalau boleh 24 jam nak tido jer hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels