Campaigns

Jul 17, 2014

# Holiday # Holiday 2014#3

Honeymoon @ Bali # 11

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung lagi entry Honeymoon
hehhe, x habis2 ek.. Ok hari ini nak cerita mengenai Pantai Kuta
 Oppp sory gambar makanan di bulan puasa nie, sebelum keluar kami b/fast dulu kan
 Hari ini merupakan hari terakhir kami di Kuta so melepak je 
di tepi pantai Kuta,.... cantik dan bersih
Pantai Kuta yang digelar pantai matahari terbenam ini adalah pantai awam yang cukup panjang dan digemari oleh mereka yang meminati sukan surfing.
Ia cukup popular dikalangan pelancong Australia. Malah lebih 1,000 peniaga — 
dari pengusaha kedai makan dan kelab malam hinggalah 
kepada pengusaha urutan dan kedai tatoo menyediakan 
perkhidmatan mereka khas untuk 
pelancong dari negara Down Under ini.

Di sini anda boleh melihat pelbagai ragam manusia dari seluruh dunia. 
Ada yang sedang berehat di tepi pantai, 
bermain luncur air atau berjemur.
Oleh kerana hotel kami ini berdekatan dengan pantai Kuta,
kami pun mengambil kesempatan untuk mencuci mata di sini, 
jalan kaki sahaja dari hotel 
 Action je nie Mr Hubby
 Disebabkan hari ini kami last day, 
kami memang x sempat nak mandi-manda di pantai ini
Lepas jalan-jalan di tepi pantai kami balik 
semula ke hotel untuk menungu Pak Ketut pick up kami
Opppp bukan pick up nak ke airport tp untuk ke next check-in... 
nak tau lebih lanjut tunggu next entry ok
Ok sebelum meninggalkan hotel snap gambar sebagai kenangan, 
apa pun hotel ini memang terbaik dan service sangat bagus (recommended)

46 comments:

  1. mahal x bali? berapa ye budget honeymoon kt sana? macam menarik... :D

    ReplyDelete
  2. Siti: saya ada ceritakan semua dalam entry honeymoon nie

    ReplyDelete
  3. Kawasan pantai kat bali memang cantik :)

    ReplyDelete
  4. Kuta memang cantik..cuaca kat kuta panas tapi angin kuat.. =D

    ReplyDelete
  5. cantik betul pantai kat sana. :)

    ReplyDelete
  6. lepak2 tepi pantai..sambil menikmati keindahan alam...dengar bunyi ombak..aduhai...best nyer...

    ReplyDelete
  7. pegi Bali memang menyeronokkan.. kali ni nak pi dgn husband plak thun depan. sebelum ni, pi sensorang je... neway, nice N3

    ReplyDelete
  8. Fadzli & Julia: hehe pg berdua lagi best

    ReplyDelete
  9. anum sangat ayu bila pakai skirt labuh

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Anum. Sorry kacau lagi..anum drop url tu kat Mister Linky's yang paling bawah tau (web version)..Blog saya banyak Mister Linky's :)

      Delete
  11. patut la tgk lama tak jumpa.. rupanya link url blog dah bertukar..

    ReplyDelete
  12. Nur,Redza & Al Kisah: hehe baru perasaan ek

    ReplyDelete
  13. wah santai g2 d tepi pantai bestnyer...

    ReplyDelete
  14. Cantik nya Pantai Kuta ni Anum..mmg famous kat Bali kan..:)

    ReplyDelete
  15. wahh syoknya honeymoon ke Bali hehe

    ReplyDelete
  16. uncle rasa nak honeymoon semula je..?

    hehe

    ReplyDelete
  17. Ana,Uncle &Iena: bali sangat cantik

    ReplyDelete
  18. selamat pengantin baru dear...barakallah :)

    ReplyDelete
  19. Kopi,Shikin,Aishah & Sya: terima kasih semua

    ReplyDelete
  20. tak sempat merasa pantainya... huhu... mesti ramai mat salleh..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/