Campaigns

Jul 16, 2014

Honeymoon @ Bali # 10

Assalamualaikum semua
Semalam ramai x yang balik kg, ye la cuti kan
selalu kalau cuti jatuh hari selasa nie, comfirm isnin
ramai yang apply, kebetulan bulan puasa kan..
leh la berbuka bersama family.. Ok hari ini nak 
sambung lagi entry honeymoon, after kami balik dari Kecak Dance
Pak ketut bawa kami untuk dinner..
Makan malam kami adalah Ayam Tulang Lunak Malioboro di Kuta.
 Anum fikir restoran ini agak terkenal di kalangan pelancong, 
sebab banyak di blog menceritakan mengenai restoran ini.
Restoran ini terkenal menghasilkan ayam yang sangat 
rangup sehingga anda boleh makan tulang.
 Yang lagi best siap ada ikan bilis goreng petai, my fav... sedap sangat2
 Lepas makan terus balik hotel, badan pun dah penat nak pack2 lagi, 
ini antara yang kami shopping
 Shopping pun x banyak just utk my family sahaja

Kacang ini sangat sedap tau, dan coffee yang sangat harum
 Gambar2 sebagai kenangan , so Anum dah siap pack2 esok nak balik da.....ooop balik?? tunggu next entry

Share:

41 comments:

  1. Singgah pagi..
    Nieyl x balik kg..tapi ari isnin MC sbb tak sihat...smlm cuti baru berjalan...:) eh..dah masuk entry nak balik malaysia daaa..

    ReplyDelete
  2. Salam ramadhan ke 18 diucapkan.. saja ja blogwalking dari blog MiaLiana, harap anda lebih success dan teruskan share di blog ini untuk tatapan semua ya ;-) baju raya beli dah ka hehehe ;-) teringin betui ngan tshirt hard rock tu mai selai ehehhe

    ReplyDelete
  3. Lya kelmarin bbuka rmh mak sedara... bbuka ramai2..

    ReplyDelete
  4. Lyafrina & Nureen: hehe ala dah habis kasi sibling

    ReplyDelete
  5. wahh..banyak juga Anum beli hadiah tu..:)

    ReplyDelete
  6. wajiblah beli cenderahati buat kenangan kan..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum anum.. bestnya honeymoon bali.. singgah menabung lazada sini~~~

    ReplyDelete
  8. wah byk bw balik bekal ramai yg duk menunggu tu..huhuu..jgn lupa ana sama yer :P

    ReplyDelete
  9. tulang nya bleh makan? patut la nma kedainya tulang lunak...

    ReplyDelete
  10. Yg best bila berjalan tempat org ni, try dieorg punye makanan kann! Hehe..

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum anum...seronoknya berhoneymoon...:)

    ReplyDelete
  12. Tulang boleh gigit? Wah memang rangup tu!

    ReplyDelete
  13. Serius boleh makan hingga ke tulang? woahh. hebatnyaaa. aaaa, nak try gakkk :p

    ReplyDelete
  14. Kopio,Fara,Mas,Nora,Nurul,Scha & Ejard: betul tue bleh makan sampai tulang

    ReplyDelete
  15. Haruslah ada kenangan di setiap tempatkan Num...

    ReplyDelete
  16. Boleh pokai kalau banyak sangat beli ole2. Hehe..

    ReplyDelete
  17. Salam. Hye sy singgah ke sini blogwalking dari blog kak mia.
    Wah seronoknya honeymoon Bali. Best tengok gambar2, menarik.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum