Campaigns

Jul 2, 2014

# Holiday # Holiday 2014#3

Honeymoon @ Bali # 1

Assalamualaikum 
Weehee! Ok, kali ni saya nak cerita pasal our honeymoon di Bali.. Baru part 1 la.. Bali ni memang best untuk pergi honeymoon dan tak sesuai untuk bershopping.. Kalau nak shopping, saya rasa, better anda pergi Bandung. Sebab saya kira, barang2 di Bali agak mahal la.. Lebih kurang harga Malaysia je. Sebab tu la kami tak shopping sangat. Shopping souvenir untuk family yang terdekat saja.


Flight kami kol 6.00 pm dan 2 jam before dah kena ada kat sana. Perjalanan ambik masa 3 jam dari KL ke Airport Ngurah Rai (Bali). Sebelum ini dah biasa naik flight yang mengambil masa lama, so kalau setakat 3 jam tak ada masalah bagi kami.. dah dah.. Sambung2..

 Selamat sampai ke KLIA2 bleh tahan jauh gak
 First time jejak kaki ke KLIA2 nie, before nie LCCT kan
 Sangat besar airport baru nie, cantik (al maklum la baru kan)
Duit pun dah siap tukar apa lagi.. Jommmmmmmm
Kami pergi selama 5 Hari 4 Malam (betul2 honeymoon ini, x pe la bukan selalu cuti lama2 ek!!)
Alhamdullilah selamat sampai, Anum n Hubby memilih untuk mengambil tour guard sebab nama pun honeymoon kan so x nak susah2,Sampai shj di airport our tour guard dah ada (Pak ketut ), nanti Anum cerita lebih lanjut tentang Pak Ketut ya, Kami terus menuju ke hotel, sampai Bali around jam 8.55pm terus check in Hotel la..Best tak Hotel kami??
Selama empat hari tersebut kami menginap di salah satu Hotel di Kuta, Bali yang memang memiliki layanan yang memuaskan. Cukup banyak Hotel di Kuta, Bali terpulang kepada anda untuk memilih, kami menginap di Hotel Hyper Kuta yang terletak betul2 di tengah2 town. Kuta adalah pekan di Bali.. Kawasannya, sangat padat berbanding di Candidasa... Apa yang best siap dapat free deco & Cake from hotel to celebrate our Honeymoon.Tq2  
Bilik kami di tingkat 6, betul2 view pool
Kami x amik banyak gambar sebab dah penat kan, nanti kita sambung entry ek, 
ok Anum tido luuuuuuuuuu..
Honeymoon time

41 comments:

  1. pak ketut eh? sekali baca pak kentut. haha.

    ReplyDelete
  2. bestnya bali..

    hrp t dpt p sana juga dgn bakal suami..ekekeke..

    ReplyDelete
  3. Jue, Cik & Nuyui: Bali memang yang terbaik utk honeymoon

    ReplyDelete
  4. romantik sungguh..siap ada angsa kat atas katil..

    ReplyDelete
  5. err..mcm salah baca..pak kentut..hahaha..

    ReplyDelete
  6. Mar & Mama: haha buang n tue tau kang kentut plak

    ReplyDelete
  7. honeymoon memang sgt best..huhu~

    ReplyDelete
  8. nohhai pengantin baruu lepaih Indon dah...hehehe..selamat bercuti nooo..Seronok la depa p sampai 5 hari..Sakan..nak pesan Gudang Garam sekaton bleh hahaha..lawak ja nooo

    ReplyDelete
  9. unik nama pak supir... hehehe

    ReplyDelete
  10. NMO3 & Redza: tue la tapi dia sangat baik dan layanan puasa hati

    ReplyDelete
  11. Bestnya hanimun ... hehe
    Ganjil nama pak guard tu ye :)

    ReplyDelete
  12. Mia: hehe org bali kan lain namnya

    ReplyDelete
  13. bestnya honeymoon, pic macam ada cameraman jugak ni hehe

    ReplyDelete
  14. Baby: hehe memang x de pun guna tripod

    ReplyDelete
  15. best best,
    bila ler dpt jejak kaki kt cni.


    ReplyDelete
  16. Wow... best... ramai pengantin baru pi bali ek.. heheh

    ReplyDelete
  17. Ros,Uncle,Mrs & Nora: tue la memang tempat honeymoon

    ReplyDelete
  18. Aizu: comfirm la best sebab honeymoon ek dak

    ReplyDelete
  19. wah bestnya.
    cntik.deko angsa tu sis..
    honeymoon penuh kenangan ni. 5 h 4 m

    ReplyDelete
  20. lawak la tour gurd nama pak kentut..hihiii

    ReplyDelete
  21. seronoknya pergi bali..cantik hotel tu..mood honeymoon la katakan :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/