Campaigns

Jul 25, 2014

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum semua
Masih ada yang kerja hari ini?
Anum hari ini last day, pas tue
kita cuti seminggu..Comfirm x sabar nak balik beraya kan
Di kesempatan ini Anum ingin mengucapkan 
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Buat semua yang mengenali diri Anum
Insyaallah Raya pertama-ketiga 
Anum akan beraya di Temerloh
Manakala Raya Keempat-Keenam 
Anum akan beraya di Kuala Selangor
“Lisan kadang-kadang tak terjaga, 
Janji kadang-kadang terabaikan, 
hati kadangkala berprasangka, 
Sikap kadangkala menyakitkan. 
harapan ini menjadi indah jika selalu ada maaf diantara kita. 
Syawal akan menjelang. 
Mohon Maaf zahir dan Batin” 

Share:
Read More

Jul 24, 2014

Honeymoon @ Bali # 16

Assalamualaikum semua
tinggal beberapa hari sahaja nak beraya
macam mana persiapan raya korang semua?
Ok hari ini Anum nak sambung lagi entry honeymoon
Jom kita layan 
Selepas selesai berehat kami bercadang untuk shoot moment @ Villa
Semuanya tentang kami
Love
   Happy time
Thanks untuk semuanya my hubby
Suka sangat dengan design & deco Villa nie
Memang terbaik la Villa ni
Semua sudut kami snap tau
nie betul2 depan Villa
so apa lagi ....
  Depan Villa, kawasan nie betul2 kat kampung2
Sweet x kami.. hahahaa
Smile... bayar mahal nie kat cameraman so kena la layan kami pos...
Alhamdullilah bahagia sangat2
Last dari kami, dah habis pos so sekarang kami nak siap2 untuk dinner
rasa x sabar sebab dinner nanti ada suprise from my hubby..
x sabar nya.. nak tau x.. ok nanti kita sambung entry nie lepas Raya ek.

Share:
Read More

Jul 23, 2014

Honeymoon @ Bali # 15

Assalamualaikum semua
Ok masih lagi entry honeymoon
orang sibuk nak raya anum x habis2 lagi
entry honeymoon ek.. x pe nanti entry raya
kita up lepas raya ek..Jom sambung lagi
ok dah siap jom
Masa utk swimming
 tau2 hubby dah swimming
 layan je la moment kami ek
 menyelam la konon, hubby memang ada camera waterproof
 ala silap pejam mata..hehe
  bleh tahan dalam gak pool nie, kalau anum memang tenggelam la
 gambar lagi
 break jap dahaga
 habis mandi kita santai2 la kan 
ok nanti jumpa entry lain plak ek..

Share:
Read More

Jul 22, 2014

Honeymoon @ Bali # 14

Assalamualaikum semua
lagi beberapa hari nak raya kan
x sabarnya memandangkan anum akan beraya
dengan  2 family.. Ok sambung lagi mengenai villa
kami stay nie.. jom tgk apa lagi yang best ek

Anum book Villa nie guna agoda.com (kebetulan ada promosi)

nak tau berapa harga satu malam..nie la harga Anum dapat kalau kat 
malaysia memang x dapat harga macam nie sebab ada private pool kan
 Ok jom kita snap picture
 bestnya dengan bunga2 

 Air tembikai..
 nampak x..memnag villa terbaik
tempat santai after swimming 
  cantik sangat 
 my hubby pun nak snap
 sangat sesuai untuk honeymoon
nie merenung masa depan ke?? hehe
pintu masuk ke villa
semua sudut nak snap nie
ok semua dah snap so now nak mandi pool plak
apa lagiiiiiiii jom.....
Share:
Read More

Jul 21, 2014

Honeymoon @ Bali # 13

Assalamualaikum semua
sedar x sedar dah nak raya (horeyyyyyyyy)
Ok hari ini macam biasa Anum akan sambung lagi 
mengenai entry Honeymoon k
Sambung entry last week setelah kami selesai check in
kami pusing2 sekitar villa, jom tgk gambar2 kami 
 Masuk2 je villa ..
 Ruang makan
 siap ada dapur lagi (abaikan my hubby ek)
 siap meja makan lagi
 Ruang tamu
 Tv pun besar kan
 nie pintu nak ke bilik (abaikan gambar anum ya)
 Cantik kan katil kami 
 jom tengok bilik mandi plak
 cantik kan deco untuk honeymoon
 pemandangan dari luar (kaunter pendaftaran)
Toilet pun nak snap kan..
 our pool yezaaaaaaaaaaaa
 free air mula2 sampai
 siap kasi fruits lagi
x sabar nak mandi kolam nie
shower pun ada
so nie menu yang kita bleh pilih untuk order
nanti Anum sambung lagi ya.. 
x sabar nak mandi kolam nie..
hahahhahaha
Share:
Read More

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels