Showing posts from July, 2014Show all
Salam Aidilfitri
Pin it

Assalamualaikum semua Masih ada yang kerja hari ini? Anum hari ini last day, pas tue kita cuti seminggu..Comfirm x sabar nak balik beraya kan Di kesempatan ini Anum ingin mengucapkan  Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat semua yang mengenali diri Anum Insyaallah Raya pertama-ketiga  …

Read more
Honeymoon @ Bali # 16
Pin it

Assalamualaikum semua tinggal beberapa hari sahaja nak beraya macam mana persiapan raya korang semua? Ok hari ini Anum nak sambung lagi entry honeymoon Jom kita layan  Selepas selesai berehat kami bercadang untuk shoot moment @ Villa Semuanya tentang kami Love    Happy time…

Read more
Honeymoon @ Bali # 15
Pin it

Assalamualaikum semua Ok masih lagi entry honeymoon orang sibuk nak raya anum x habis2 lagi entry honeymoon ek.. x pe nanti entry raya kita up lepas raya ek..Jom sambung lagi ok dah siap jom Masa utk swimming  tau2 hubby dah swimming  layan je la moment kami ek  menyela…

Read more
Honeymoon @ Bali # 14
Pin it

Assalamualaikum semua lagi beberapa hari nak raya kan x sabarnya memandangkan anum akan beraya dengan  2 family.. Ok sambung lagi mengenai villa kami stay nie.. jom tgk apa lagi yang best ek Anum book Villa nie guna agoda.com (kebetulan ada promosi) nak tau berapa harga satu malam..nie…

Read more
Honeymoon @ Bali # 13
Pin it

Assalamualaikum semua sedar x sedar dah nak raya (horeyyyyyyyy) Ok hari ini macam biasa Anum akan sambung lagi  mengenai entry Honeymoon k Sambung entry last week setelah kami selesai check in kami pusing2 sekitar villa, jom tgk gambar2 kami   Masuk2 je villa ..  Ruang makan …

Read more