Campaigns

Jun 11, 2014

Wordless Wednesday #118

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 Ini la hasil tanaman abg anum, 
tangan dia memang subur bab tanam2 nie
 Along & Angah 
 Melayan kerenah 2 beradik semasa cuti sekolah
 Kita lunch KFC je la ek
 Angah yang sentiasa nakal tapi cute
 Garangnya muka dia
Cantik x gigi saya..hehe
ini la anak buah Anum yang selalu anum rindukan

Share:

48 comments:

  1. seronoknya berjalan kat pantai.comel budak berdua tu.
    datang mengisi.

    ReplyDelete
  2. seronok nampak anak sedara anum ni..gembira je

    ReplyDelete
  3. Besar giler pisang yg abg anum tanam!!

    ReplyDelete
  4. seronok layan karenah budak² ni..tu yg buat rindu tu. :)

    ReplyDelete
  5. Ija, Syawal,Mama & Azhafizah: best kan layan budak2

    ReplyDelete
  6. besarrnya pisang! untung tangan sejuk kan. kalu kite ni memang tak hidup la pisang tu.

    ReplyDelete
  7. hamboi...cantik gambar header anum...meriah!

    ReplyDelete
  8. Kat pantai mana ini akak? Cantik tempatnya.

    ReplyDelete
  9. oo...br nk tny kt mn ni..kuantan mmg cantik..pantai bersih je..

    ReplyDelete
  10. pisang tu sgt menggoda..
    best jalan2 tepi pantai kan..

    ReplyDelete
  11. klau kamcing mmg slalu rindukan
    dlu sblm nureen kawin rindukan anak buah jgk sbb rapat tp skrg dh ok sejak ada anak n anak buah tu plak rapat ngan anak nureen hihiii

    ReplyDelete
  12. budak cuti sekolah kita pun rasa nak cuti...hhee

    ReplyDelete
  13. Sok dah ada anak sendiri mesti dah kurang rindu kan Num

    ReplyDelete
  14. Dalila,Nor,Mar,Nureen,Msred,Hainom &Atiey: tue la kan sementara blum ada anak nie..hehe

    ReplyDelete
  15. Comehnyeee.. gigi tu memang lagiii syomellll.. hahah

    ReplyDelete
  16. Nurul baru update link baru ni dlm bloglink Nurul.. yeayyy :D

    ReplyDelete
  17. Tanam pisang bagus untuk kesihatan .. ^__^

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  18. Pantai mana ni? Cam best je nak duga lautan .. hehehehe..

    Pisang tu juai tak? :P

    ReplyDelete
  19. Hasrul: hehe x jual pun abg anum memang suka bercucuk tanam & teluk cempedak

    ReplyDelete
  20. mmg subur..tgok buahnya pun udah tau..

    ReplyDelete
  21. bebudak mmg senang dirindui..hihi

    oke anum dh update bloglist dgn url baru anum :)

    ReplyDelete
  22. cntik header baru
    tema baju sama mcm saya dlu. hihi

    pisang tu gimuknya..
    seronokkan dikelilingi anak2 buah.happy je

    ReplyDelete
  23. Qaseh & Mila: terima kasih, ye ke sama colour ek

    ReplyDelete
  24. wahhhh..lama x bukak blog..tgk blog anum dah baru...berseri2 je blog anum ye dgn kehadiran org baru..hehehe

    ReplyDelete
  25. Tu pisang nangka kan..
    Uii pisang nangka digoreng... sedapnyaa!

    ReplyDelete
  26. Diana & Ietams: sedap nie goreng kan

    ReplyDelete
  27. senangnya nak petik pisang tu. hehehe

    ReplyDelete
  28. jalan2 mmg best..ceria budak2 berdua tu ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum