Campaigns

Jun 12, 2014

SPONTANEOUS THURSDAY #88

Assalamualaikum semua
Cuti sekolah pun dah nak habis kan
So comfirm lepas nie jalan sesak kembali semua
hehe, hari ini Anum just nak share mengenai Artis Aaron, Jom kita baca

Mendapat inspirasi daripada program realiti “Keeping Up With The Kardashians”, Aaron Aziz juga berharap kisah keluarganya boleh dipaparkan di kaca televisyen.
Penerima anugerah “Bintang Paling Popular ABPBH 2013” itu menyatakan dia sudah bersedia untuk berkongsi rahsia keluarganya bersama peminat.
Berhasrat untuk menerbitkan program realiti itui sendiri, dia bagaimanpun tidak keberatan untuk bekerjasama dengan produksi luar bagi merealisasikan impiannya.
“Insyallah, kalau ada satu realiti show akan dating. Dia macam “Keeping Up With Kardashians”. Ada bahagian kita harus merahsiakan, apa yang boleh kita kongsi, kita kongsi,” kata Aaron kepada hos di lokasi hlive!, CK Faizal.
Berkahwin dengan Diyana Halik pada 3Ogos 2003, pasangan ini dikurniakan tiga cahaya mata Danish Anaqi, 10 tahun, Dwi Ariana, 8 tahun dan Dahlia Arissa, 4 tahun.
Semoga impian menjadi kenyataan


Share:

43 comments:

  1. semoga impiannya jd kenyataan

    ReplyDelete
  2. singgah sini.. hi pengantin! :D

    ReplyDelete
  3. Rancangan so-called reality show ni kat mana-mana pun still staged jugak. Takda la real mana pun, just for entertainment je. Tapi sekali-sekala layan, syok jugak. Hehe

    ReplyDelete
  4. Baby & Syawal: kan impian akan tercapai insyaAllah

    ReplyDelete
  5. Moga mereka terus kekal bahagia amin.. bukan macam kardashians tu huhuhuu :D

    ReplyDelete
  6. Cantik Diyana ni pakai tudung. :D

    ReplyDelete
  7. i suka kan AA ni dari sebelum die popular lagi.. hahaha... siyes..laki i pon tak tau..sebab kalau die tau nanti die bahan kan i..;p

    ReplyDelete
  8. suke dulu je mase brlakon dalam nora elena... pstu xde hati =)

    ReplyDelete
  9. Mama,Time,Atiey,Nur,Aty,Nurul&Nn: amin

    ReplyDelete
  10. isteri dia dah stat pakai tudung ke? alhamdulilah.

    ReplyDelete
  11. Suka sangat tengok diorang ni... sama cantik sama padan... :)

    ReplyDelete
  12. Wah, dah tukar url? Yeahh. Berjaya juga :)

    ReplyDelete
  13. Nurul,Anis,Ros & Azhafizah: tue la moga impian tercapai hendaknya

    ReplyDelete
  14. Pyka suka sngt dgn aaron tao . Hensem :p

    ReplyDelete
  15. Bagus Aaron ni. Semoga berjayaa!

    ReplyDelete
  16. Anum...baru hari ni header baru tu keluar..akak baru tengok..cantik la..gambar kawen bila nak tayang ni ha???

    ReplyDelete
  17. Knor,Scha,Diana,Uncle &Pokok: amin

    ReplyDelete
  18. singgah sini, cantiknya perantin ni..meriah header ;)

    ReplyDelete
  19. isteri aeron dah bertudung ke? sejak bila? cantikkk

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels