Campaigns

Jun 18, 2014

# Big Day # Reception Tloh

Solemnization Day #3

Assalamualaikum semua
Selamat pagi semua, dah b/fast?
Hari ini masih dalam mood nak up gambar2 semasa majlis pernikahan Anum
Jika disebut majlis nikah kahwin ini tidak sahlah kalau tidak ada gambar untuk ditatap kenang. Selain menjadi saat paling indah untuk pasangan mempelai pastinya ia mampu dijadikan rujukan bukan sahaja pada generasi mendatang tapi juga untuk ahli keluarga saudara mara jauh yang tidak berpeluang untuk hadir .
Selesai majlis akad nikah so sekarang sesi bergambar bersama family
 Bergambar bersama family my hubby
 Ini la dia mak dan ayah mertua ku..
 Hanya mampu tersenyum dan syukur atas semua 
rahmat yang diberikan kepada kami
 Antara pose  kami oleh abg cameraman
 Malu-malu sebab masa pose nie family semua ada
 Ini la my mom, sayang sangat mak, 
Terima kasih atas semua pengorbanan mak yang tak terkira, 
luv u mom
 Kenangan itu pastinya menjadi pengukuh kuat 
untuk sesebuah hubungan berpanjangan . Dengan izin Tuhan, Amin 
Satu gambar membawa sejuta maksud. 
Mungkin lebih . Ia adalah satu detik rakaman visual 
bagi masa dan perkara yang mungkin tak akan berulang kembali 
Halangan akan sentiasa wujud bagi mencapai kejayaan serta menghasilkan yang terbaik. 
Itu tidak dapat dielak. Samaada dari segi kewangan atau pengalaman. 
Namun halangan paling besar sekali adalah diri kita sendiri. 
Sama ada kita mahu menghasilkan yang terbaik atau tidak . 
Mampu atau tidak, semuanya bermula dari diri kita sendiri... 
Ok habis sudah up gambar2 solemnization
next entry my recception.. tungguuuuuuu

51 comments:

  1. betol tu. semua tu kenangan manis. semoga bahagia hingga syurga.

    ReplyDelete
  2. Salam Anum.. betul tu utk menghasilkan yg terbaik semuanya terpulang pd diri kita sendiri.. moga semuanya berjln lancar..amin!
    cantik sgt semua gambar..:)

    ReplyDelete
  3. Cik & Atiey: betul sangat2 kan kita hanya mampu merancang

    ReplyDelete
  4. cantik sangat anum..berseri² pengantin :)

    ReplyDelete
  5. cantik nyer anum bertudung....semoga terus berbahagia ye dik!

    ReplyDelete
  6. Betul tu Anum.. Cabaran pasti ada disetiap liku kehidupan, diri sendirilah yang menentukannya, jatuh bangun satu perjalanan.. Nurul doakan yg terbaik.. dipermudahkan segalanya. In shaa Allah

    ReplyDelete
  7. berseri2 muka pengantin baru..cantik baju nikah anum..

    ReplyDelete
  8. berseri2 muka pengantin baru..cantik baju nikah anum..

    ReplyDelete
  9. Azhafizah,Idzwa,Nurul & Mar: terima kasih semua

    ReplyDelete
  10. serius sue kata...touching sgt rasa....mmg muka anum ngan husband nampak sama sangat...alhamdulilah tahniah

    ReplyDelete
  11. Nuriesya & Syawal: terima kasih sangat2

    ReplyDelete
  12. kenangan yang hadir sekali dalam seumur hidup...

    ReplyDelete
  13. Singgah pagi...
    wah!nikah pun dah cantik..nak tunggu gambar sanding lakkk..:)

    ReplyDelete
  14. Berseri2 nampak Anum time nikah tu... Cantik... :)

    ReplyDelete
  15. Kisah, Nieyl & Redza: terima kasih semua

    ReplyDelete
  16. cantiknye pengantin..handbouquet merah kuning pun cantik..unik..

    ReplyDelete
  17. memang kenangan terindah haruslah diabadikan... memang tak boleh ditinggalkan Anum...

    ReplyDelete
  18. You look so pretty in the wedding dress..:-)

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah
    hanum dh sah bergelar isteri kepada suami tercinta...
    sgt cantik baju hanum....

    #pstt; khatam dh 3 entry psl akad nikah hanum..komen kt sini je..hehe

    ReplyDelete
  20. Norma & Zura: terima kasih kerana sudi singgah

    ReplyDelete
  21. cantik sangat ur mekap n dress.. jarang jumpa pengantin pakai lipstick kaler terang, but seriously mmg cantik

    ReplyDelete
  22. waaaaa... bestnyeee...
    cantikkkk... :)

    blogwalking sini... :)

    ReplyDelete
  23. manis keduanya..suami tu wajahnya sgt lembut..

    ReplyDelete
  24. Moga bahagia hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  25. cantik berseri pengantin baru

    ReplyDelete
  26. selamat pengantin baru. cantik sangat. tahniah.
    salam singgah
    www.irrayyan.com

    ReplyDelete
  27. Happy tengok..jelas terpancar cahaya kebahagiaan kt muka anum..=D

    ReplyDelete
  28. sweetnya...alhamdulillah sgla rintangan n halangan dpt ditepis kan...

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah...
    Tahniah Anum dan suami...
    :-)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/