Campaigns

Jun 16, 2014

Solemnization Day #1

Assalamualaikum semua
Hari ini tiba la masa yang di nanti-nantikan semua
(dalam hati ye la tue!!)
X de la sebenarnya hari ini Anum akan upload gambar2
semasa majlis pernikahan Anum, bukan Anum saje lambatkan 
tapi nak dapat gambar dari abg cameraman (faham2 la lama)
Ok tanpa membuang masa jom tengok gambar sekitar 
Majlis Akad Nikah Anum yang di jalankan di teratak Bonda iaitu
di Kampung Bangau Parit,Temerloh Pahang pada
17 May 2014 (Special date nie tau My Hubby mintak date ini sebab Bday dia) 
Pandai kan dia..hehe katanya nanti 
celebrate Anniversary sekali ngan Bday dia.. 
 Walau macamana pun Majlis Akad Nikah adalah hari yang paling mendebarkan. 
Owwh.. hati dan jantung macam nak tercabut sebab bergoncang terlalu kuat. 
Semua orang berpusu-pusu nak tengok dan bergosip pasal pengantin perempuan.. 
perkara wajib selain syarat nikah nak kahwin? 
Debaran Anum menanti Pengantin Lelaki sampai :)
 Akhirnya yang ditunggu telah sampai.. (Comfirm berdebar time nie)
Kemudian, tangan di genggam erat dan digoncang kemas.. kedengaran laungan SAH!!! dan ucapan Syukurrrr Alhamdulillah kedengaran lalu kadar denyutan hati dan jantung Anum menjadi kembali normal dan . Inilah kali PERTAMA aku tengok si dia gementar sangat hingga kelihatan jelas di muka nya.. haha.. kenangan ini takan aku lupakan sampai bila2.. 
 Alhamdullilah dengan sekali lafaz Mr Khairil Fitri Sah bergelar suami kepada saya
 Now muka ada senyum (lega la tue)
 Pengakuan sebagai seorang suami
Pengakuan sebagai seorang isteri.. 
Alhamdullilah semua yang di rancang berjalan dengan lancar
Syukur sangat2, Terima kasih kepada semua yang terlibat 
dalam menjayakan hari bahagia Anum
Next Entry kita sambung lagi ya....

Share:

72 comments:

  1. Alhamdulillah..semua berjalan lancar.. Tahniah sis anum.. moga kekal till Jannah.. :)
    Cantik nya Anum!

    ReplyDelete
  2. tahniah anum,moga kekal bahagia hingga ke jannah..

    ReplyDelete
  3. cantikkknye!!! tahniah ye. tak sabar nak tgk next entri. hehehe

    ReplyDelete
  4. yehh, tahniah :-) selamat melayari hubungan suami isteri.

    ReplyDelete
  5. cantiknya anum. moga bahagia hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  6. mmg nampak la...sebelum sah dgn selepas sah muke nyer...hihihi~ tahniah skali lagi anum...:)

    ReplyDelete
  7. Ija & Nieyl: hehe terima kasih semua

    ReplyDelete
  8. tahniah anum..semoga kekal hingga jannah

    ReplyDelete
  9. Tahniah anum.. Semoga berkekalan hendaknya. cepat2 dapat baby...

    ReplyDelete
  10. Tahniah anumm...syantekkk sgttt!!!

    ReplyDelete
  11. alaaaa...cantiknya akak.tahniah tau.t cepat2 dpt baby


    pic header tu yg btudung merah cm sm je nga akak

    ReplyDelete
  12. Tahniah anum.. sangat gojess ngan baju nikah tu..!!

    WElcome to new life!!

    ReplyDelete
  13. Tahniah Anum..cantik..berseri wajah pengantin...:-)

    ReplyDelete
  14. Tahniah. COngratulations . Happy Wedding yah. Semoga menjadi keluarga yang sakinah, mawahdah, dan warrohman. AMinnn. Greetings from Indonesia

    ReplyDelete
  15. alhamdulilah,tahniah anum,berseri2 lah,.. :)
    noga kekal hingga ke jannah.amin

    ReplyDelete
  16. Titisan Hujan,Mysha,Nuriesa,Norma & Asep: terima kasih semua happy2

    ReplyDelete
  17. tahniah anum...berseri-seri muka anum :)

    ReplyDelete
  18. Barakallahu Lakuma.. Anum semoga kekal hingga ke jannah..

    Suka akak tengok pasangan ni sama cantik sama padan :)

    ReplyDelete
  19. tahniah skali lagi..
    cantik baju...
    suasana pon nmpk xclusive

    ReplyDelete
  20. cantik sangat.. tahniah tau Anum :)

    ReplyDelete
  21. tahniah anum.. wah, cantik.. berseri-seri pengantin..heheh

    ReplyDelete
  22. tahniah..
    bagai pinang di belah dua

    ReplyDelete
  23. Mama & Knor: terima kasih (dalam hati senyum je)

    ReplyDelete
  24. tahniah anum..seri pengantin kan..
    saya suka gambar y last tu..hikhik

    ReplyDelete
  25. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. In Sya Allah..

    ReplyDelete
  26. Mar & Aizamia3: terima kasih semua

    ReplyDelete
  27. Tahniah Anum..
    Sama cantik sama padan sgt =)

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum anum....tahniah2 yer...

    ReplyDelete
  29. gambar2 semuanya Clear.. cantikk

    ReplyDelete
  30. wah cantik nye anum.. sama cantik sama padan. alhamdulillah. moga murah rezeki anum sekeluarga.. amin

    ReplyDelete
  31. Tahniah Anum. Am harap anum dan suami sentiasa berbahagia. Semoga jodoh berkekalan hingga keakhir hayat... Amin...

    ReplyDelete
  32. Tenku,Afasz,Izhams & Cikgu: terima kasih semua

    ReplyDelete
  33. Cantiknya anum pakai tudung!! Tahniah anum...

    ReplyDelete
  34. Tahniah..

    eh...besday sy pon 17/5 gak :)

    ReplyDelete
  35. Sapa sapa pun mesti berdebar Num....

    ReplyDelete
  36. Alhamdulillah. Smoga kekal bahagia till jannah.

    ReplyDelete
  37. berdebar sangat masa ni kan..apepun tahniah anum n husband..semoga berbahagia hingga ke syurga..aminnn

    ReplyDelete
  38. baju Anumpun cantik... memang ada satu perasaan yang lainkan masa haritu..

    ReplyDelete
  39. congrats num
    tak sangka plak anum orang temerloh
    oang umah kami orang durian tawo
    semoga berbahagia hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  40. Barakallahulakuma buat anum dan suami...bercintalah hingga ke syurga..semoga kekal bahagia di dunia dan menjadi bidadari syurga buat en suami...
    #sangat cantik... ;)))

    ReplyDelete
  41. Congrats anum......sangat Gojes....

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum