Campaigns

Jun 30, 2014

# Big Day # Reception Tloh

Reception Day Temerloh # 8

Assalamualaikum semua
Alhamdullilah hari ini masuk hari kedua kita semua
menjalani ibadah puasa, Macam mana Puasa tahun nie?
Bagi Anum sesuatu yang baru sebab puasa tahun ini
dah ada suami, so x leh lagi malas bangun sahur, hehe
Ok hari ini nak buat entry mengenai pose outdoor
Lokasi Kedua, Jom kita layan ya... 
Lokasi kedua outdoor dekat stesen keretapi Mentakab.. 
  huhu rasenya majoriti orang kahwin kat Temerloh & Mentakab buat outdoor kat sini
 Semasa kami membuat sesi fotografi terdapat 
2-3 lagi pasangan pengantin 
sedang melakukan sesi outdoor.  
 Kitorang sampai agak lewat selepas solat asar. Rasanya dah dekat 6:30 petang masa tu. 

Sekejap je dah gelap. Memang tak puaslah nak shoot kat situ
 So apa lagi macam2 pose kami buat 
tapi nie pun nak kena tunggu turn
sebab ada 2-3 pasangan lain, so macam amik no. haha

Ok nanti kita sambung lagi ek

48 comments:

  1. Nurashikin: tak le sebab after 3pm memang x de keretapi lalu

    ReplyDelete
  2. Cantik gambar kat railway ni...
    Selamat berpuasa, Anum :)

    ReplyDelete
  3. Suami anum pose kelakar lah heheh...tp series baju anum kahwin sangat cantik

    ReplyDelete
  4. rmai kawan nieyl yg amek gambar wedding kat area keteapi ni...:)
    Nice..suke...

    ReplyDelete
  5. amik gamba outdoor pon kena tunggu turn kan..haha..

    selamat berpuasa anum!

    ReplyDelete
  6. classicnya permandangan...semua cantik :)

    ReplyDelete
  7. wow...cantik sgt2...
    baju cantik..aksi2 pon comel + gambar y cantik..


    Salam Ramadhan dari Lya

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum anum...mmg cantik la sweet jer...:)

    ReplyDelete
  9. Heheh kemain... smpi kat stesen ketapi lagi...

    ReplyDelete
  10. cantik!! berseri2 perantin kite :D
    Salam RAMADHAN anum!

    ReplyDelete
  11. Aizu: salam ramadhan utk aizu gak

    ReplyDelete
  12. Paling suka gambar no 5.. sweet sangat. .=D

    ReplyDelete
  13. pandai pilih tempat.. menarik xD

    ReplyDelete
  14. pergh warna baju pengantin awak
    warna feveret akak

    mentakab railway..
    mmg the one and only kat temerloh

    ReplyDelete
  15. cantiknyer lokasi dia...kalau ada keretapi lg cantikkan..

    ReplyDelete
  16. tempat yang menarik untuk photoshoot.gambar pun cantik :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/