Campaigns

Jun 25, 2014

Reception Day Temerloh # 5

Assalamualaikum semua
Hari ini seperti yang di janji Anum akan update special skit mengenai
Team KSR (Kawasaki Small Rider), ini memang entry khas untuk
Team KSR . Sebab apa specail meh nak stiry..:)
  Memula mereka sampai ke halaman rumah Anum, sebenarnya mereka semua ini
kawan En Hubby geng2 motor KSR dia, Anum baru jugak la lepak ngan mereka
apa yang buat Anum & Hubby terharu sebab mereka sanggup konvoi dari Kuala Lumpur + Selangor sebab nak memeriahkan majlis Anum & Hubby (Terharu gilerrrr)
 Masa mereka sampai ngam2 kami tengah bersanding, so lepas je bersanding apa lagi abg
cameraman pun ajak shoot pose2 menarik la kan 

Sempat lagi pinjam motor salah seorang rakan (ROCK) untuk shoot pose kami
 So bermula la pose2 yang sangat menarik daripada mereka semua, Bebudak nie semua
sangat la sporting habis, mana x nya macam2 pose mereka buat

Yang bestnya mereka semua x kenal erti penat , padahal baru je sampai kan, faham2 la
kalau ride nie comfirm penat kan..
 Terpaksa la pinjam motor En Kamal nie sebab nak pose ngan motor
Motor Anum & Hubby memang x bawak balik..
Pose single daripada Mr Hubby, senyum saje dia ek...
Apa yang buat kami lagi terharu Mr Azuan loo ( merangkap ketua) 
siap printkan baju khas untuk konvoi ke majlis kami, 
Ya Allah serius Anum & Hubby
sangat2 terharu, Terima kasih banyak2 korang.. 
bukan itu sahaja siap kasi baju free lagi buat Anum & Hubby.. 
(Baju tunggu masa nak frame je)
Bukan senang kan nak dapat baju khas yang di buat utk my reception nie..
 Lepas mereka semua dah makan, so pose atas pelamin la plak.. Jom tgk gelagat masing2

Nak lagi best di tambah dengan pasangan Suami Isteri Puan Husna ni sangat la kelakar
dan sangat2 sporting, mereka pun pengantin baru gak tau, serius Anum rasa bertuah dapat kenal awk Husna, harap2 persahabatan kita sampai bila2
 Gambar pun dah settle, so mereka nak bergerak pulang ke KL & Selangor, 
Last pose dari mereka sebelum bertolak..
 Ini salah seorang BFF Mr Hubby nie,, Mr Kamal, 
Anum & Hubby mengucapkan berbanyak terimakasih kepada semua rakan-rakank KSR Team yang telah sudi hadir ke majlis perkahwinan yang diadakan meski pun mereka terpaksa menempuh perjalanan yang jauh dan mengorbankan wang, masa dan tenaga mereka sanggup juga datang. Terimakasih juga kerana telah menghadiahkan kami T-Shirt yang sangat special. Semoga pengorbanan dan jasa kalian akan mendapat balasan yang setimpal dari Allah. Amin.

Share:

38 comments:

  1. Waaahhh...memang menarik gambar motor kiri kanan red carpet. And looks different too:)

    ReplyDelete
  2. Owh ade jugak small rider ea..
    Ingatkan superbike je & easy-rider je.

    ReplyDelete
  3. kalau ada anak nnt susah la nak rider2 ni kan huhuu join club keta pulak hahhaha

    ReplyDelete
  4. Nor: hehe tue la sementara blum ada anak ok la kan..hehe

    ReplyDelete
  5. team motor.
    syoknya.. bila rakan rakan sanggup kan ..

    ReplyDelete
  6. meriah betul Anum.. cantik combination colour tu..

    ReplyDelete
  7. meriah sangat. Memang menarik bila dapat sokongan dari kawan-kawan yang sporting

    ReplyDelete
  8. wah!best nyer...purple....like..like...:) cantik ar gambar...

    ReplyDelete
  9. wah... ini mesti jadi detik paling indah dalam hidup ni... harap tak lupakan diorang semua sampai bila2...

    ReplyDelete
  10. woww geng moto memeriahkan suasana bestt

    ReplyDelete
  11. Waa, memang happening... :)

    ReplyDelete
  12. meriahhnya!! tak sangka anum minat riders2 gini ye.

    ReplyDelete
  13. Untung laa Anum...geng2 ni join..bestt klu ade motor ni jugk.....

    ReplyDelete
  14. Best...congratulations n alhamdulillah..baca pon best...sweet memory nih..

    ReplyDelete
  15. ni namanya sahabat gitu..terbaiklah! gambar pun cantik dan bermakna dengan kehadiran dorang kan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum