Campaigns

Jun 24, 2014

Reception Day Temerloh # 4

Assalamualaikum semua
Wahahaa tak habis-habis lagi entry pasal wedding Anum ni kan… 
Haruslah tak habis-habis lagi, gambor punye lah banyok ni haaa! 
Lepas habis buat entry semua baru Anum ingat nak 
upload gambar-gambar Honeymoon plak. 
So korang ramai-ramai jangan muak atau bosan ek..! 
Kekekee…Ok hari ini gambar bersama keluarga , 
kawan2 yang sudi hadir ke majlis Anum..
 Ok dimulakan dengan gambar bersama rombongan 
pengantin lelaki yang datang dari Kuala Selangor
 Ini la family my hubby yang terdiri daripada 5 orang adik beradik, my hubby anak kedua.
 Yang nie buat my hubby terharu sebab semua nie staff unit dia... 
yang sanggup datang ke Temerloh
 Ini sangat la special KSR TEAM (nanti Anum akan buat entry khas mengenai mereka)
 My big Family, Anum punyai 10 orang adik beradik dan 
Anum anak ke lapan.. Besar kan family Anum
 Aksi pose dari abg cameraman la nie, macam2 style dia suruh buat..hahahaa
 Ini antara saudara mara + sibling
 My mom & Mak saudara yang sangat rapat dengan Anum
Officemate dari KL nie, x sangka mereka datang tau.. Thanks sangat2
 Siape kenal nie, ini la dia Blogger Husna bersama hubbynya, pasangan yang sangat best
 Kawan satu sekolah nie
Family sepupu Anum.. Sebenarnya ada banyak gambar lagi, tapi Anum pilih secara rawak je la ek, kang ada yang x muat masuk blog kang.. hehe ok kita jumpa next entry plak ek. (Special Entry utk KSR TEAM)

Share:

33 comments:

  1. Kalau dekat mau aje Okje datang huhu

    ReplyDelete
  2. hepi sgt tgk semua yg bergambo hepi d majlis anum....

    ReplyDelete
  3. wah meriah bestnyer..kat temerloh jer ker..kuala selangor bila nk update hahha..xsabar la ana nk tgk pakain pengantin belah kuala selangor pulak,,,,

    ReplyDelete
  4. Nor: hehe sebelah lelaki blum lagi sis
    sebelah lelaki 31 ogos nie

    ReplyDelete
  5. meriah betui kenduri lu beb...wowww..warna biru ni memang harmoni tahap harmonika betui nooo...besttt

    ReplyDelete
  6. cantiknya tema warna ni Anum.. meriah pula majlisnya :)

    ReplyDelete
  7. alahai cumil je gamba reramai kan

    ReplyDelete
  8. selamat pengantin baru Anum
    berseri-seri dgn kaler biru
    meriah dan happy tgk anum kat pelamin

    ReplyDelete
  9. syok kan jd raja sehari. ramai yg meraikan.

    ReplyDelete
  10. anum...ctknyer..selamat pengantin baru..

    ReplyDelete
  11. Tahniah anum dan pasangan. semoga bahagia dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  12. Wah.. mmg besar famili anum... 10 org adik beradik.. best... meriah...!

    ReplyDelete
  13. Nora: sangat2 meriah sebab ada adik beradik ramai

    ReplyDelete
  14. meriah majlis kahwin kan dengan family dan kengkawan :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah anum..semoga perkahwinan kekal hingga ke syurga..aamiin

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum