Campaigns

Jun 23, 2014

Reception Day Temerloh # 3

Assalamualaikum semua & Selamat Pagi
Dah sebulan lebih berlalu..tp kemeriahan hari bahagia Anum masih dirasai... hari ni Anum nak bercerita mengenai makan beradab dan gambar2 semasa makan-makan, untuk meja dan hiasan kanopi semua Anum order dari Nuyut... orang nya baik..sapa-sapa sekitar Temerloh memang kenal sangat la dengan nama nie.. Dia nie kawan adik Anum masa sekolah, merangkap kawan Anum gak la.. hehehe
 menu yg simple tp i love it sooooo much...
 Ayam nie memang sedap tp maklum la pengantin makan cover2, hehe
 Ikan talapia goreng sambal sangat power
 Udang cucuk seri pengantin
 Ok jom makan time
 U suapkan i ek (malu2)
 I plak suapkan u (sedap x)
 Sempat lagi pose utk abg cameraman
 Selesai makan acara potong kek pengantin
 Pose yang leh buat apa lagi suap menyuap la kan
Serius kek  nie sangat sedap, Anum dapat makan skit je.. haha balik outdoor dah licin
 Kawan-kawan office yang datang dari KL, 
Thanks sudi datang sangat2 terharu bila nampak korang
 Antara tetamu yang hadir datang dari jauh atau dekat Anum sangat hargai :)
Jemput makan semua... Ok settle entry nie next entry 
Anum akan upkan sesi fotografi keluarga dan rakan2

Share:

35 comments:

  1. nampak kemeriahan nyer dik..

    semogak kamu terus berbahagia bergembira disamping suami ye dik..

    ReplyDelete
  2. mmg meriah... ngan clr tema bangkit tau...
    doa nureen moga anum bahgia hingga ke jannah...

    anum sebaya ngan asben nureen automatik sebaya la ngan nureen hehehe.....

    ReplyDelete
  3. haha biasa lauk pengantin jd habuan adik beradik...sanak sedara sbb pengantin malu2..makan sikit ja..

    ReplyDelete
  4. Siap ada ulam ulam lagi dekat lauk dia. Best gila !

    ReplyDelete
  5. Sedap ayam tuh..
    mase nieyl kawen dlu pun makanan sedap2..tapi yela kan pengantin makan byk mane la sgt kan..huhu~

    ReplyDelete
  6. suka gambar suap-suap tu..hehehe

    ReplyDelete
  7. Teringat masa mkn beradap kawen kita dulu...satu2nya pengantin yg mkn sampai habis lauk!!! Lapar punya pasal...dr pg x mkn...hahaha...

    ReplyDelete
  8. Nieyl, Mar & Mama: kan semua makanan sedap2 kan

    ReplyDelete
  9. ayam tu nampak menggoda, cantik dan gojes anum on that day!!! ^_^...semoga berbahagia sehingga ke jannah dear...

    ReplyDelete
  10. jadi pengantin, sayangnya tak leh nak makan sangat kan masa makan beradab tu. hihihi

    ReplyDelete
  11. pergh..seksa batinku melihat ikan talapia tuu..lapaqq weii..huhuhuhuhuh...

    ReplyDelete
  12. dpt tgok ajelah santapan kenduri anum..

    sodap bangat

    ReplyDelete
  13. rugi la penganten makan sikit je..hehe

    ReplyDelete
  14. Meriah... paling sedap tengok ayam tu... ;D

    ReplyDelete
  15. bestnyer kawan2 kl pun turun padang ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels