Campaigns

Jun 6, 2014

# Sharing # Suka-suka

Kejutan di Pentas Akhir Kilauan Emas 4

Assalamualaikum semua
Lamanya rasa Anum x update Blog, 
Rindu sangat2 pada semua kawan2
Hari ini baru ada masa terluang, 
so banyak Anum hutang entry nanti slow2 Anum update ya
Ok hari ini just nak share mengenai 
Konsert Kilauan Emas 4, ada sesiapa yang ikuti x?

Anum salah seorang peminat rancangan ini..
Pada hari Rabu yang lepas satu Kejutan berlaku di Pentas Akhir Kilauan Emas musim keempat selepas pengacara Kak Engku mengumumkan Zain, Ben dan Arip bakal merebut gelaran juara di Konsert Mega Akhir yang bakal berlangsung pada minggu hadapan.
Sebelum itu, Nas dan Nordin masing-masing diumumkan sebagai peserta yang diundi berada di tempat kelima dan keempat dengan membawa pulang wang tunai RM 15,000 dan RM 10,000 beserta , pakej percutian tajaan PNB Ilham Resort, langganan majalah MIDI selama tiga bulan dan sebuah trofi sumbangan Astro.
Dengan tema bebas dan kesemua finalis telah diberikan lagu baru untuk dipersembahkan di hadapan tiga juri tetap Datuk Ramli M.S, Datuk Hattan dan Ziana Zain serta seorang juri jemputan iaitu Erra Fazira.
Keputusan mengejut di konsert Kilauan Emas 4 serba sedikit memberi harapan kepada Zain, Ben dan Arip untuk memperbaiki mutu vokal nyanyian mereka dan berentap merebut gelaran juara Kilauan Emas musim keempat pada minggu hadapan.
Mampukah mereka memikat hati para juri serta menarik undian penonton di rumah pada minggu hadapan?
Konsert pentas akhir Kilauan Emas 4 bakal berlangsung di kaca televisyen anda pada minggu hadapan bermula 9.30 malam saluran Astro Prima (105) dan Astro Mustika HD (134).
Anum salah seorang peminat Arip, so jom kita undi arip....
Hari ini insyaAllah anum akan singgah blog kawan2 ya

39 comments:

  1. hi anum, welcome back to blog... *_^... pentas akhir kilauan emas kali ni lain sikit kann???

    ReplyDelete
  2. hye anum...:)
    nieyl x tgk sgt pun...hihihi:)

    ReplyDelete
  3. Fiza tak tengok lak kilauan emas ni..huhu

    ReplyDelete
  4. Farah, Maz,Nieyl & Azhafizah: best kan sebab semua otai2

    ReplyDelete
  5. suka jgk tgk rancangan ni KE ni anum.. paling suka Ben.. hehe

    ReplyDelete
  6. peminat kilauan emas rupanye..semoga arip menang ye..anum undi byk2

    ReplyDelete
  7. bestkan suara arip malm final tu..
    meremang bulu roma..
    semoga arip juara :)
    jom kita sama2 vote arip.. arip.. hihihi

    ReplyDelete
  8. jarang tgk.. sllau ulangan jerr tgk hehe

    ReplyDelete
  9. kalau tak baca entry ni, akak tak tahu pun.. hehehe.. hari tu tengok 3 peserta pertama je lepas tu zzzz..

    ReplyDelete
  10. Saya x penah tgk
    Sekali final tertengok la konon, best jugak

    Sekali bersambung pulak ye. Hihihi

    ReplyDelete
  11. dah lama tak tengok tv.. taktau apa citer dah.. heee

    ReplyDelete
  12. dah lama tak tengok tv.. taktau apa citer dah.. heee

    ReplyDelete
  13. alaa tak follow rancangan ni.. follow cik pea je..

    ReplyDelete
  14. tak pernah follow kilauan emas ni, takut kang bila dah follow susah nak stop...hehehhe

    ReplyDelete
  15. Tak lama lagi uncle layak la masok kilauan emas ni... tapi tak pandai nyanyi je... hehe

    ReplyDelete
  16. hai :)
    Ros ingatkan dah final aritu. tapi, ada pulak grand final nanti.. hihihi.. semoga berjaya buat semua peserta :)

    ReplyDelete
  17. Kilauan Emas ni, peserta dia ramai yang berkualiti. So, tak hairanlah waktu final, ramai yang datang sampai tak cukup tempat menonton. Hehe

    ReplyDelete
  18. sibuk2 pun sempat singgah blog kak mia.... touching ni...

    ReplyDelete
  19. Glad to have found your site. Keep up the good work! DB Product Review

    ReplyDelete
  20. Aizamia3,Aine,Tenku,Mama,Al Kisah,Eray,Uncle,Ros,Sylarius,Mia& Don: best layan otai2 nie

    ReplyDelete
  21. jalan2 pagi sini sis :)
    salam kenal dari cik manis :)

    ReplyDelete
  22. jalan2 pagi sini sis :)
    salam kenal dari cik manis :)

    ReplyDelete
  23. baru semalam excidently tertengok...hehehe layan jugak

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum anum...kita nantikan finalnya nanti...;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/