Campaigns

Jun 19, 2014

Hadiah Untuk Follower Yang Ke 700

Assalamualaikum semua
Akhirnya Anum dapat jugak
mencari Follower Anum yang ke 700...
Alhamdulillah dah ada 701 follower...
heheh...so nak cari 800 ratus plak lah....
huh jauh lagi tu..x pe ada impian insyaAllah akan tercapai kan
Ok pagi ni Anum nak wat entri khas dan
bagi hadiah pada follower yang ke 700 ni...

sebelum tu anum nak kenalkan lah blogger ni kan..
Nama blogger ni Shalimar Yusof dan
Link blog Shalimar adalah notashalimar.blogspot.com
So klik kat nama blog dia ni akan terus ke blog dia...
Blog dia meriah dengan penyertaan GA dan info yang bagus..
Pastu blog dia ni simple but nice bagi Anum....
nie gambar pemenang follower anum. :)
So Tahniah kepada Shalimar
Sila email pada Anum details awk seperti berikut;
Nama penuh
Alamat
No H/P
Add email Anum adalah satanic.soap@gmail.com
Seperti yang anum janjikan
Anum akan kasi reward..
Adiah anum akan pos secepat mungkin
Terima kasih
Share:

23 comments:

  1. macam sheriff tangkap penjenayah la pulak... ada reward2 ni...?

    haha

    ReplyDelete
  2. Done follow sini.. #702.
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. tahniah salimar..
    tahniah jgk utk anum..700 dah kan..

    ReplyDelete
  4. Uncle,Nurashikin,Dalila,Azhafizah & Nuyui: happy for her

    ReplyDelete
  5. bestnyer dapat reward2 pulak, tahniah ! dah ramai followers ;)

    ReplyDelete
  6. bestnyer dapat reward2 pulak, tahniah ! dah ramai followers ;)

    ReplyDelete
  7. tak dapat merasalah. sebab kita dah follow

    ReplyDelete
  8. Cikgu, Syuhada & Eira: hehe nanti join GA ek

    ReplyDelete
  9. Julia: hehe rezeki dia tp sampai skrg x emel anum

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah tahniah kpd follower bertuah

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada follower bertuah blog anum... :)

    ReplyDelete
  12. EHehehe...patut laa terasa nak buka blog kejap,,bese ari mggu ni bz ngn umh,,,rupanya ada rezeki....Terima kasih Anum,,,,nnti NS emel details yeaa....terimakasih jugk utk ucapn tahniah kawn2 lain...:D

    ReplyDelete
  13. Mimi,Nora,Mrs & Shalimar: sama2 rezeki anda

    ReplyDelete
  14. tahniah..wow..ramainyer pengikut...

    ReplyDelete
  15. Nor: hehe kerana sokongan anda semua

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum