Campaigns

May 7, 2014

# Wordless

Wordless Wednesday #116

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 Harumanis datang lagi First Order 2 kilo
 Nie hasil dia 
 Sedap x terkata
 Jemput2
 Memang tiap2 tahun kalau musim wajib order walaupun harga mahal sebab setahun sekali kan
Anum repeat order lagi..2 kg so total dah beli 4 kilo
untuk pos tue charge dia dalam rm15 untuk 2 kilo..
sangat berbaloi sebab hanya ada di perlis sahaja setahun sekali kan
untuk makluman lagi harga sekilo Gred A RM25 & Gred B RM23 sekilo
Kalau ada yang berminat bleh add fb owner nie 
search nama FB Affa Wan & Perlis Harumanis Offical
sory anum x leh nak link kan sebab kat office FB kena block.
Selamat mencuba semua

50 comments:

  1. sedapnye! wahh sampai 2kg order tu

    ReplyDelete
  2. Idzwa & Azhafizah: best sangat siap repeat lagi 2 kg

    ReplyDelete
  3. sedaaappnya... amboi Anum, repeat order tu... ;)

    ReplyDelete
  4. haruuummmm manissss.... memang the best!

    BAru ni jumpa sorang kawan FB yg boleh hantar by pos, 3kg RM75 termasuk pos. Ok dak harga tuh?

    ReplyDelete
  5. Sedappnya... Humanis ni dari Perlis ke Anum??

    ReplyDelete
  6. Nurul,Mila,Kisah & Atiey: yup harumanis memang dr perlis je
    harga yang ditawarkan ok

    ReplyDelete
  7. harum manis
    not big fan tpi akak big fan of mango
    mmg susah nk dpt
    tu yg untung nasib jdilah

    ReplyDelete
  8. Singgah pagi..
    Aduhai...warna die...nmpk sedap nyer anum..meh ckit laaaa...

    ReplyDelete
  9. hujung bulan ni nk balk kedah.ingt nak pi perlis la.hihi.inshaa Allah

    ReplyDelete
  10. Farah, Sidratul & Nieyl: sangat sedap bau dia pun dah x tahan

    ReplyDelete
  11. harumanis terbaikk..sedap!

    ReplyDelete
  12. sedapnya harum manis ni....lama tak merasa ni

    ReplyDelete
  13. musim ke hape ni...asik baca citer harumanis je... terliur plak...hhee

    ReplyDelete
  14. Syawal & Ms red: yup kan musim start mei

    ReplyDelete
  15. semua pakat makan buah ni.. alahai... xda sapa nk bagi ty ke?

    ReplyDelete
  16. tengok gambar ja pengsan.
    Sedap gila mangga Harum Manis

    ReplyDelete
  17. wah... kecur air liur... huhuhu

    ReplyDelete
  18. nureen pon baru jer beli 2 mgu sudah
    lori dr perlis mai png, buka meja, siap 3kg 20hinggit jerr murah gila

    ReplyDelete
  19. sedapnya anum, kulit pun cantik :)

    ReplyDelete
  20. Sedapnya..mind to share dari mana nak order?serius nakkkk!!!

    ReplyDelete
  21. Baby & Hana: ok sila la order ek

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum anum...sedapnya tengok boleh meleleh air liur tengok gambo ni...:)

    ReplyDelete
  23. Wow sedapnyeee... 2 kg tu brapa biji ye, klu akak mcm x cukup je, n antara gred a n b tu jauhke bezanya...
    Sodapnyeee

    ReplyDelete
  24. femes harum manis ni skang..tringin jugak nk try rase..

    ReplyDelete
  25. Aimaniman & Dalila: try la order

    ReplyDelete
  26. Thanks for the info anum. Rasa mcm nak beli :-)

    ReplyDelete
  27. Kat umah pun ada...tak termakan

    ReplyDelete
  28. Memamg sekarang tengah musim harum manis.. walau kampung perlis tapi tetap tak ada rezeki nak rasa sebab tak boleh balik kampung huhuhuu..

    Salam Kenal :D - http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-8-buckingham.html

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/