Campaigns

May 8, 2014

# Artis # Sharing

SPONTANEOUS THURSDAY #87

Assalamualaikum & Selamat Pagi
Hari ini nak ajak Spontaneous tapi x de idea
so kita layan gambar2 Misha Omar je la
 Comel kan Misha
 Tahniah buat Misha & Pasangan
 Make up yang simple
 Anum memang suka suara dia.. nak2 kalau dia bawak lagu tinggi
Happy Ending.

46 comments:

  1. Tahniah untuk Misha n husband..semoga bahagia hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  2. Memang simple jer Misha ni .. akak pun suka dia... Barakallahu Lakuma fii khair Misya :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah..Alhamdulillah..akhirnyer bersatu jugak mereka..:)

    ReplyDelete
  4. she is so beautiful .. respect dia tak minta duit hantaran..

    ReplyDelete
  5. Idzwa, Nieyl & Atiey: doakan jodoh mereka kekal ke akhir hayat

    ReplyDelete
  6. comel nye misha..semangat nak kawen berkorbar2..

    ReplyDelete
  7. cantik misha ni, moga diberkati dalam kebahagiaan.

    ReplyDelete
  8. Akhirnya :-)

    Selamat pengantin baru buat mereka.

    ReplyDelete
  9. slmt pengantin baru buat mereka

    ReplyDelete
  10. tahniah buat misha..suka tengok misha masa nikah..mmg sangat ayu

    ReplyDelete
  11. Comei.. dia ada suara dia sendiri hehehe

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum anum...semoga kekal bahagia selama2nya buat Misha n pasangan...:)

    ReplyDelete
  13. suke dgr suara misha nih.. ::)

    ReplyDelete
  14. tahniah misha, moga bahagia hingga akhir hayat

    ReplyDelete
  15. tahniah misha.. si fafau tu bila lagi hehehe

    ReplyDelete
  16. Tag sis - http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/05/liebster-award-by-kathy-rbain.html

    ReplyDelete
  17. Semoga kekal bahagia Misha Omar :D

    ReplyDelete
  18. Akhirnya bersatu jugak kan depa dua nie..=D

    ReplyDelete
  19. selamat pengantin baru
    bru dpt tgk x smpat nk godek

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/