Campaigns

May 9, 2014

Majlis Perkahwinan Fizz Fairuz & Almy Nadia

Assalamualaikum semua
Salam Jumaat
Hari ini Anum nak share gambar Fizz & Almy
Cantik sangat mereka
 Cantiknya
 sesuai kan
 Tahniah buat Fizz & Almy
 Warna pilihan sangat sesuai
 x habis2 nangis si Almy sebab risau kan.. alhamdullilah berjalan lancar
 Comel
 
Semoga kekal ke anak cucu..
* Note : Anum on mc hari nie Demam
Thanks pada yg sudi Blogwalking*
Share:

41 comments:

  1. Cantik... mang pasangan yg sepadan...

    ReplyDelete
  2. sepadan depa berdua ni.. Tahniah:)

    ReplyDelete
  3. memang cantik kaler baju diorg tu..sama cantik,sama padan..

    ReplyDelete
  4. Akhirnya. Berkat kesabaran dan ketanahan dalam diri Almy , salute her!

    ReplyDelete
  5. Haryati,Atiey,Idzwa,Mar & Yan : anum suka colour tema diaorang

    ReplyDelete
  6. semoga bahagaia..

    sepadan..comel

    ReplyDelete
  7. suke warna baju almy tuh...sweet aje..:)

    ReplyDelete
  8. beautiful couple, kak ada buat entri untuk anum:)

    ReplyDelete
  9. Semoga kekal hinggah ke jannah buat Fizz dan Almy..

    ReplyDelete
  10. secocok aje diorg ni...
    semoga mereka kekal bahagia hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  11. Salam jumaat, Anum...
    Jodoh diorang kuat...
    Sweet couple, cantik Almy...

    ReplyDelete
  12. Redza,Nana,Syawal,Ika & Jazz: cute kan

    ReplyDelete
  13. mestilah Almy menagis..jenuh dia nak dapat kawin dgn fizz... yerlah..mcm3 dugaan yg dia kena tempuh sebelum bergelar isteri kepada Fizz kan

    ReplyDelete
  14. tahniah buat psgn secocok ni yer

    ReplyDelete
  15. tahniah untuk mereka..cantik sangat almy bertudung :)

    ReplyDelete
  16. Kuat jodoh mereka ini kan.. alhamdulillah..bersatu akhirnya! Take care Anum.. speedy recovery!

    ReplyDelete
  17. Sweet nye diorang :) Hmmm jeles :P kehkeh. Anyway hope akak cepat sembuh :)

    awksweetgitu.blogspot.com =)

    ReplyDelete
  18. Rizz, Azhafizah, KA,Nurul, Taufiq & Mimi: kan alhamdullilah akhirnya

    ReplyDelete
  19. Cantikdan sama padan.. Moga kekal bahagia almy and fizz :D

    ReplyDelete
  20. sweet sangat :) colour baju dorang pun cantik ..

    ReplyDelete
  21. hope anum tak nangis banyak2 nanti k..hehhee

    ReplyDelete
  22. selamat pengantin baru..
    ada tgk kt ig dorang hri tu..

    ReplyDelete
  23. Suka tengok Fizz Fairuz berlakon

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum