Campaigns

May 6, 2014

# Follower # Reward

Hadiah Menanti Follower Yang Ke 700

Salam semua.. Anum ada good news! (^_^)

Anum tengah menanti follower yg ke 700!!!
Disini Anum ingin memberi reward pada
Sesiapa yang menjadi follower yg ke 700.
Bukan apa, cuma untuk menghargai
kalian semua dalam dunia blog ni.
Pada tarikh ini jumlah follower anum ialah 690 follower dan anum yakin dalam masa terdekat ini pasti anum akan mendapat 700 follower tak lama lagi.
Ramai yag mempersoalkan jumlah follower tidak memainkan peranan penting dalam dunia blogging ini.
Ya, saya akui jumlah follower bukanlah satu indeks dalam menjamin blog anda terbaik dari segi SEO atau traffic.
Pada semua followers yg sedia ada,
terima kasih banyak-banyak sebab sudi follow blog ni..
Anum sangat-sangat  hargai..
InsyaAllah Anum akan terus update blog ni yer..
Good Luck

38 comments:

  1. siapa agaknya yg bertuah tu

    ReplyDelete
  2. Alaa.. of cos bukan Nurul! haha.. gud luck :D

    ReplyDelete
  3. wahhh..tahniah anum..cepatnye rase..aritu br je umum follower yg ke 600..skang dh 700..

    ReplyDelete
  4. congrats in advance untuk followers yg bertuah tu

    p/s: anum nanti bg alamat ye.tq :)
    email :azhafizahmdnor@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Hidayah,Dalila & Azhafizah: thanks semua atas sokongan anda semua follower saya bertambah

    ReplyDelete
  6. Good luck Anum... teruskan menulis...dah lama follow sni,so takde peluang lah nak jadi follower ke 700..hehe

    ReplyDelete
  7. wah sapalah yg bertuah tu nanti yer anum.. !

    ReplyDelete
  8. Atiey,Nuyui & Mrs: sama2 kita nanti kan

    ReplyDelete
  9. Siapa la yg bertuah tuh yea..anum nak jemput join giveaway blog nieyl..sudi2 la yea..:)

    ReplyDelete
  10. wahhh..beruntunglah..saya pun tgh cari follower yg ke 400..hehehe

    ReplyDelete
  11. untunglah sape follower ke 700 tu.. dpt hadiah.. :)

    ReplyDelete
  12. Mari kita tgk saper yang kene hehehe

    ReplyDelete
  13. Sapalah agaknya yg bertuah tu yeh Num

    ReplyDelete
  14. wah saya siap-siap nih buat dapat awardnya, kebetulan belum follow blognya, nunggu aja dulu hehehe

    ReplyDelete
  15. Hainom & Yobert : hahaha siap2 ya

    ReplyDelete
  16. Tahniah.....siapalah yang bertuah tu ye :D

    ReplyDelete
  17. uish sapekah yg ke 700...
    kteorg pun nak award jugak haha

    ReplyDelete
  18. untung la blogger tu nanti. rezeki siapakah.

    ReplyDelete
  19. alaa.. takde peluang lea nampaknyaaa.. heeee

    ReplyDelete
  20. Umie, Yumida, Tenku & Adriana: hihi tunggguuuuuuuuu

    ReplyDelete
  21. dah ada ke kak :)
    siapalah yg bertuah tu ye.nti kalai dh ada review k :)

    ReplyDelete
  22. ala untungnya org yg ke-700 tu... jeles ai...!

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/