Campaigns

May 29, 2014

Bz Day :)

Salam semua,

Hai buat apa tu..hehe, lama gila kot tak ber update blog Anum ni. Kadang-kadang Anum sendiri pun tak tau apa yang Anum kalutkan, apa pun tak sempat..haha. Ye la lepas kahwin nie banyak nak settlekan hal rumah, study lagi kerja lagi.. Bznya....
Banyak entry x sempat nak update , nanti kalau dah selesai semua Anum update ya. Harap kawan2 blogger terus support Anum ya, sory kalau Anum x sempat nak blogwalking :)

Series bz melampau. Anum dah tahap nak pitam dah semalam. okla tipu je, masih bleh diuruskan.Tapi nk bg tau memang bz. Sampai nak ngadap tenet pun x sempat. Cuma sempat baca emel yang penting2 je. 
Ok nanti kita jumpa lagi.. Bye2
Ada x yang rindukan Anum.. hehe

Share:

35 comments:

  1. Wahh, kak Anum dah kahwin ye. tahniah. dah lama tak jenjalan kat sini.

    ReplyDelete
  2. kehidupan selepas berkahwin, mungkin perjalanan kita berubah jadi amik masa sikit kan..
    tapke..take ur time..
    tak sabar nak tengok pic anum tau..

    ReplyDelete
  3. welcome back Anum..TAHNIAH ye dah bergelar isteri...
    takpe slow2 nti baru BW ye..:)

    ReplyDelete
  4. Tahniah dan SELAMAT PENGANTIN BARU Anum

    ReplyDelete
  5. Waahhh...anum dah kahwin...tahniah!! Semoga bahagia hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  6. tahniah anum...N takpe take time....

    ReplyDelete
  7. Anis,Mar,Atiey,Acik,Mama & Syawal: terima kasih semua

    ReplyDelete
  8. aik dah kawen.. post la gambar kawen.. :D

    ReplyDelete
  9. Happy kan bila dah selamat bergelar isteri ...takpa anum selesaikan dulu keja tu semua br senang hati nak berblog :)

    ReplyDelete
  10. welcome back puan anum..hihi~
    ok xpe...take time...menanti kunjungan pengantin baru ke blog nieyl :P

    ReplyDelete
  11. biasalah... bila dh btukar status mmg khidupan btambah bz..lagi2 kalo dh ada ank nanti..utk diri sdri pon x ckp masa

    ReplyDelete
  12. Settle down wat u need to do first.. nanti dah done , jgn lupa BW semua entri Ty taw hahahaha...

    ReplyDelete
  13. yer la.. pas majlis, pastu cuti pjg plak.. sure la mcm2 nak sattlekan.. dh tu dh bergelar isteri.. mau x mau bz d umah tetap ada kan

    ReplyDelete
  14. selamat kembali berblog anum..take your rest and time..pasni boleh kembali aktif ye :)

    ReplyDelete
  15. 안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
    twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. selamat pengantin baru sis :)
    x pa settle kn yg penting dlu k.
    honey moon dlu k. ^_~

    ReplyDelete
  17. tak tahu kenapa u punye updateg xde dalam list, mybe url da lain kot. tak tahu macamne nak update url tu. selalu terlepas u punyer entri. T_T

    ReplyDelete
  18. Settle apa yang penting dulu.. Nurul tetap menanti Anum dengan Setia... cewahh.. cam iye2 jek ni^^

    ReplyDelete
  19. banyaknya tangungjawab. apa2 pun gud luck. anum mesti boleh lakukan semua tu kan

    ReplyDelete
  20. iyee..sayaaa..rinduuu..hukhukhuk..
    cmane life anum lps kawen?hope dapat uruskan dgn sukses..bkn senang nk urus rumah tangga, ngan keja kt opis lg..anum plak smbg blaja lg..moga dipermudahkan perjalanan anum ye..take care!

    ReplyDelete
  21. biasalah tu. sesekali klau kita bz, bz sgt kan. sampai tak cukup masa nak update. hehehe.

    ReplyDelete
  22. memang agak struggle anum..tapi bahagia tau, sb ada org yg akan tolong..hihi

    ReplyDelete
  23. dah adatnya kalo sudah berumahtangga tu,anum..segalanya bz..

    ReplyDelete
  24. selamat pengantin baru Anum.. tahniah..

    ReplyDelete
  25. lepas kahwin, memang bz sikit... takpe, slow2 kan.. cantik sangat Anum tau !

    ReplyDelete
  26. sweet je tengok gambar kawin anum... suka kak mia tengok...

    ReplyDelete
  27. Sue,Tenku,Ros & Mia: thanks semua

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum