Campaigns

May 12, 2014

# Artis # Sharing

Ayu Raudhah Selamat Lahirkan Anak Kedua

Assalamualaikum semua
Salam isnin yang sangat malas..hehe
Ok hari nie Mood Anum memang ke laut dah
comfirm2 tak ada idea
So Anum just nak share gambar Anak Ayu
 Cutenya baby
 Tahniah pada pasangan ini
 Anum memang x berapa minat mereka nie. hehe
Baby sangat cute

45 comments:

  1. Sama la Ayu..tapi acik suka tengok gambar baby

    ReplyDelete
  2. dorang ni dapat anak laki ke pompuan yee

    ReplyDelete
  3. anak 1st mcm muka ayu kan...
    2nd ni boy ka girl?
    nureen pon sama.. klau ada crita nureen bc jerr hihiii

    ReplyDelete
  4. Knor, Mar & Nureen: seronok kan dapat baby

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah moga kekal dan bertambah ceria :D

    ReplyDelete
  6. sejak kes Rita Rudani..memang lgsg x suka pasangan ni.. tp Ayu ok la..

    ReplyDelete
  7. tahniah..AR. comel anak dia. yg sulung tu pun muka mcm dia sebijik

    ReplyDelete
  8. comel nya baby... Suka Ayu jak..:)

    ReplyDelete
  9. comel nyer.. & tahniah buat mrk berdua yer !

    ReplyDelete
  10. comey nye., rasa nak tambah gak . leh la anak dpt kawan kan. moga de rezki nnti. amin

    ReplyDelete
  11. comey nye., rasa nak tambah gak . leh la anak dpt kawan kan. moga de rezki nnti. amin

    ReplyDelete
  12. cute...tak de gambar mama dia la hehehe

    ReplyDelete
  13. Comel nye baby dia, teringat plak bau bb baru lahir, wangi je ehehehee

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.. tahniah buat pasangan tersebut :)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum anum...comel jer anak mereka...;)

    ReplyDelete
  16. kalau x silap dpt bby girl kan.
    tahniah buat mereka

    ReplyDelete
  17. murah rezeki dia.. anak kecik2.. comel2 pula tu..

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah. moga besar jd muslim sejati.

    ReplyDelete
  19. Azhafizah, Hidayah,Yan,Mas, Cikgu,Qaseh,Hafiza, Syasya & Ayu: cute sangat2

    ReplyDelete
  20. Tahniah buat mereka, comel bayi tu.. XD

    ReplyDelete
  21. Ala... cutenya baby... pic last tu..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/