Campaigns

Apr 23, 2014

Wordless Wednesday #114

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
Reunion KSR Team 
 Pak Ngah Cafe menjadi pilihan
 Ni gambar masa mula-mula sampai
 Anatara otai2 KSR
Bergerak Balik 
 X lama tak berkumpul ngan geng2 KSR nie
Semoga jumpa lagi...
Share:

45 comments:

  1. sedap kan makanan kat pak ngah cafe kan...yummy

    ReplyDelete
  2. Arz: area setapak belakang pelangi condo

    ReplyDelete
  3. emmmmm tak pegi pulak ari tu,, sbb si suami kita tu keje pulokk, kalo tak blh jmpe anum :)

    ReplyDelete
  4. pergh scrambler
    akak klu naik confirm tak sampai kaki
    klu sampai, absorber dia kena dual
    berat dah lebih 100kg ni
    ahahhaa
    tapi asal blik kg mmg layan je deme layan bukit celah2 fairypark sape2 yg join club ni

    ReplyDelete
  5. Meriah. Kat mana pak ngah cafe ni anum.

    ReplyDelete
  6. Sidratul & Fiza: best kalau join group2 nie

    ReplyDelete
  7. best la jadi anum.. sentiada dikelilingi kawan2 ramai2.. jalan ngn melancong.. ehheheh

    ReplyDelete
  8. anum pon bikers yerr
    perghhh cayalah

    ReplyDelete
  9. Eitan,Knor,Ros & Redza: seronok kan

    ReplyDelete
  10. bestnya ada gathering bikers..

    ReplyDelete
  11. Scrambler ni kalau bagi orang rendah macam saya ni buat kena gelak je. Kalau naik, sure kaki tak boleh nak sampai ke tanah. Hahaha

    ReplyDelete
  12. wahhh..meriahnya Anum...
    best tak makan kat situ?? :)

    ReplyDelete
  13. untung pakngah hari tu..Ramai pelanggan dia..heheh

    ReplyDelete
  14. byk jugak meja kat acfe pak ngah. hmmm sure sedap n menyelerakan. ramainye geng u olls

    ReplyDelete
  15. Atiey,Diana, Yumida & Umie: tempat best makan sedap

    ReplyDelete
  16. singgah petang sambil minum kopi

    ReplyDelete
  17. wah meriah berkonvoi dan makan makan

    ReplyDelete
  18. Azhafizah: happy time with my friend

    ReplyDelete
  19. mesti 100 meter belum sampai pak ngah dah ready kannn

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum