Campaigns

Apr 9, 2014

Wordless Wednesday #112

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
Last 2 week Balik Kg lagi..
 Mr Fiance memang selalu follow
 Bersama Along
 Nampak x apa Anum pengang?
 Air Sungai Pahang masih surut..
 Syok sangat dapat jalan-jalan atas pasir nie
 Tengok la Mr fiance suka sangat dia
 Along nie memang anak buah kesayangan la,,
 Berani kan dia siap tangkap Udang lagi, masih idup tau udang tue
Nie la kerja Mr Fiance..

Share:

48 comments:

  1. Wahhh... macam best je kampung anum...

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat balik kg..singgah ke sungai lak tu..sungai pun cantik dan bersih je

    ReplyDelete
  3. Ayu & Azhafizah: yezaaaaaaa tenang balik kg nie

    ReplyDelete
  4. syoknya.air sug pahang surut
    morning :)

    ReplyDelete
  5. Jarang dah nampak sungai yang bersih camtu kan.....

    ReplyDelete
  6. seronoknya kg anum ni..syokkkkk

    ReplyDelete
  7. Nur & Ija: insyaAllah x de jgn sebut la
    haha

    ReplyDelete
  8. kg anum Pahang kt mn?
    best kn suasan kg cm ni

    romantik mr fiance anum tulis kt pasir gitu..hehe

    ReplyDelete
  9. bestnyer..sweet ja tunang anum majlisnya bila tu hihiihi..:)

    ReplyDelete
  10. syoknya kampun anum, nyaman je kan sungai bersih dan jernih.

    ReplyDelete
  11. Bestnya tengok pemandangan tu Anum...:)

    ReplyDelete
  12. ehhhh jalan2 terjumpa tunang kudut pulak.. hehehe kita follow awak anum.. kim salam kudut :)

    ReplyDelete
  13. bestnya sesekali balik kmpung

    ReplyDelete
  14. Husna,Knor,Nuyui, Nur & KA: Hai husna , insyaAllah.. alhamdullilah ada kg

    ReplyDelete
  15. kat temerloh ke anum, bestnyer :)

    ReplyDelete
  16. Wahh.. memang best kalau dapat balik kg.. tenang rasa jiwa dan raga

    ReplyDelete
  17. beznye main2 kat pasir
    bersama yg tersyg lagi tu
    aah klo ke pantai sure suka main tulis2 kat pasir
    menabung Nuffnang sini

    ReplyDelete
  18. balik kampung mmg best ! tak sbar nyer nak balik kampung lagi ;)

    ReplyDelete
  19. bestnya kampung ada sungai..

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum anum. alaaa teringat kampung kita. rindu la.. hehee singgah menabung lenovo sini~~~

    ReplyDelete
  21. Wantie, Nurul,Yumida,Cikgu,Diana & Sheila: best kan alhamdullilah ada kg yang sgt best

    ReplyDelete
  22. Terpancar kebahagiaan Anum sekarang...suka OKje...

    ReplyDelete
  23. Terpancar kebahagiaan Anum sekarang...suka OKje...

    ReplyDelete
  24. salam singgah. tulisan apa kat bawah tu? tak nampak sangat :D

    ReplyDelete
  25. seronoknyaa!!
    kat temerloh ke ni..
    ade sg pahang tu..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels