Campaigns

Apr 7, 2014

Jom layan Gambar2 Instagram#8

Assalamualaikum semua
Selamat hari Isnin...
Hari ini x de idea nak update so jom layan
Gambar2 Instagram je la.. 
 Dekat off Anum pun ada..
 Along & Angah 
 Anak buah kesayangan nie
 Angah2 alahai rindu angah
 Besar dah Along..
 Keep Pray for MH370
 Lunch Time
 My friend buat nie kalau nak order boleh la 
 Event kat off 2 week ago..
Red Velvet sedap gilerrrr

Share:

37 comments:

  1. Singgah pagi..tu la kan nieyl pun pagi nie xde idea nak tulis kat blog..last2 buat teka teki aje ler...hehehe~:)

    ReplyDelete
  2. kena cari balik mood tu ye...ehhe

    ReplyDelete
  3. nak yg pic last tue...
    menyelerakan hehee..
    anum 1 tmpt keja ngan
    http://my-niezzareena02.blogspot.com/ ker?

    ReplyDelete
  4. morning anum..
    singgah pagi cni..
    ;))

    ReplyDelete
  5. pic kuih yg warna kuning tu nampak cam sedap.kuih apa ye anum?

    ReplyDelete
  6. amboi mkn aja yer hihiii tapi tetap comel you

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum anum, haa tengok red velvet tu. tak sabar esok nak beli kek harijadi. hehehehe ~~~

    ReplyDelete
  8. Dalila, Ija,Adna,Sheila & Syawal: thanks semua sudi singgah

    ReplyDelete
  9. Salam monday Anum.. makan aje nmpk pic anum ni.. tp tetap maintain comehh :D

    ReplyDelete
  10. banyak betoi gambar anum ni yerk... red velvet tolong... nampak sedap...

    ReplyDelete
  11. Seronok tengok budak-budak enjoy main tepi laut tu.

    ReplyDelete
  12. Baby: nie bukan laut nie sungai pahang

    ReplyDelete
  13. afternoon... red valvet. suka suka suka...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum