Campaigns

Apr 29, 2014

# Ratu Elizabeth # Sharing

Inilah Putera George, Buat Kemunculan Pertama Di New Zealand

Assalamualaikum semua
Pasangan Duke dan Duchess of Cambridge iaitu Putera William dan Kate Middleton yang kini dalam rangka lawatan ke New Zealand, yang merupakan salah satu daripada tanah jajahan Ratu Elizabeth kedua telah tiba di negara itu.
Mereka yang sebelum ini sering menjadi tumpuan pada setiap kemunculan mereka,  namun bagi lawatan pertama mereka bersama Putera George ini menyebabkan pasangan ini tenggelam dek perhatian diberikan kepada putera pertama pasangan diraja Britain ini.
Hari yang boleh dianggap bersejarah ini adalah penampilan kedua secara terbuka oleh waris takhta kerajaan monarki di England selepas kali pertamanya ketika dia baru sahaja sehari dilahirkan.
Setelah 30 jam perjalanan dengan pesawat komersil dan berhenti di Dubai dan Sydney, keluarga diraja ini tampil tersenyum sebaik sahaja mendarat di New Zealand.
Seperti biasa Kate yang terkenal dengan gaya  elegan dan ringkas itu menyarungkan kot labuh oleh pereka kegemaran Puteri Diana, Catherine Walker dan topi rona sedondon dilengkapi sepasang kerongsang platinum daun fern, simbol negara New Zealand.
Rombongan seramai 11 orang personel dan keluarga diraja ini telah dilaporkan memulakan perjalanan gaya mewah mereka pada Sabtu, malam dengan tiket kelas pertama dengan syarikat penerbangan Australia, Qantas yang membuat perhentian bermalam di Dubai sebelum meneruskan perjalanan ke Sydney dan akhir sekali Wellington.

*Hari ini Anum x sempat nak blogwalking ya
sory sangat2 x sempat nak baca entry
bz ngan thesis arghhhhhhh pening2
Doakan Anum ya*

35 comments:

  1. suka kate yg down ti earth...harap dia kekal gitu

    ReplyDelete
  2. jeles tgk bdn dia cantik arrr... hehehe
    cumil putera george

    ReplyDelete
  3. nieyl pun suke tgk pasangan nie..:)sweet...:)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum.
    selamat pagi..

    ReplyDelete
  5. suka tengok kate middleton ni..cantik je :) baby pun comel

    ReplyDelete
  6. Nieyl,Mysha,Knor & Azhafizah: kan sweet kan

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. muka dia iras Prince William kan. hehe singgah menabung whisper sini untuk anum. pagi2 jgn stress tau. hihi ~~~

    ReplyDelete
  8. Seronok tengok dukung anak mcm ni, ala2 keluarga putera mahkota brunei tu.. sweet sangat :)

    ReplyDelete
  9. CN suka tengok couple diraja ni, sweet sangat ! ;)

    ReplyDelete
  10. comelnye ank dia..sweet je tgk dorg ni..

    ReplyDelete
  11. Salam ukhwah..jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen Nak URL Blog #3 Mialiana.com.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  12. prince george rambutnya pun jarang- jarang mcm dadynya ... heee

    ReplyDelete
  13. comelnye anak diorg. kiut! all d bez buat thesis anum. moga dipermudahkan segalanya

    ReplyDelete
  14. Cutenya. Dahlah mak dye cantik.

    ReplyDelete
  15. kenapa dia tak pakai private jet kan senang...hehehe

    ReplyDelete
  16. Vee, Yumida,Jazz,Mrs & Bitt: comel kan

    ReplyDelete
  17. comelnya Prince George...
    Good luck anum..:)

    ReplyDelete
  18. prince george ni mmg comel ler sgt gebus hehehe

    ReplyDelete
  19. salam ukhuwah blogger mhehe
    i love reading your entries :)
    http://harinumunirah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/