Campaigns

Apr 8, 2014

Engku Emran & Erra Fazira Sambut Hari Jadi Engku Aleesya

Assalamualaikum semua
Selamat pagi dan selamat hari selasa
Ok hari ini Anum nak share gambar2 Erra Fazira & Anaknya
Walaupun sudah tidak mempunyai hubungan suami isteri, 
Engku Emran dan Erra Fazira telah menghabiskan 
masa bersama-sama untuk menyambut hari jadi ke 5 
anak mereka, Engku Aleesya. Terharu Anum melihat 
kesungguhan mereka demi anak yang tercinta. 
Pastinya Engku Aleesya adalah orang yang 
paling gembira dengan kehadiran kedua 
ibu bapa di hari kelahirannya.
 Semua Happy kan
 Comel sangat anak Erra
 Cepat membesar kan.. dah 5 tahun 
 Cute Gurl
 Selalu apa2 event Erra mesti Umi ada.. Anum suka kedua2 nie..
Happy BdayEngku Aleesya

Share:

61 comments:

  1. bagus la diorg walaupon dah bpisah nk tetap ok demi anak mereka..Alhamdulillah macamni ibu bapa y kite cari :)

    ReplyDelete
  2. Aleesya memang copy paste muka erra kan..comel sangat

    ReplyDelete
  3. suka Engku Aleesya comel sangat

    ReplyDelete
  4. comel anak erra kan..macam dia jugak

    ReplyDelete
  5. cutenya anak era..mcm hanum jgk..kan kan so sweet

    ReplyDelete
  6. cutenya anak era..mcm hanum jgk..kan kan so sweet

    ReplyDelete
  7. comell sgt anak Erra & Imran ni..
    Happy birthday Aleesya :)

    ReplyDelete
  8. anum comel yer aleesya....dh 5 tahun cepat yer masa berlalu..rasa mcm baru je tgk baby era ni heheheh

    ReplyDelete
  9. pejam celik pejam celik dah 5 tahun

    ReplyDelete
  10. mcmmana pun tetap kesian dgn bdak tu..dah rezeki ketentuan dia..

    ReplyDelete
  11. Redza & Knor: x pe la asalkan dia bahagia

    ReplyDelete
  12. bagus la klu cmtu kan...berikan segala kasih syg yg di perlukan oleh seorang anak walaupun dah berpisah :)

    ReplyDelete
  13. baguslah stil boleh berbaik utk anak tersayang..mmg comey anak erra!!

    ReplyDelete
  14. Mia, Nieyl & Cikgu: kan puji sikap mereka

    ReplyDelete
  15. moga Aleesya membesar dengan kasih sayang yang tak berbelah bahagi dari Erra dan Engku Emran.. ;)

    ReplyDelete
  16. haa..ada tbaca kt mn nth psl bday engku aleesya ni..mmg cute sgt dia...
    mcm era..

    ReplyDelete
  17. Zura, Wantie, Haryati & Mia: cute kan cepat je masa berlalu

    ReplyDelete
  18. comel Aleesya dah 5 tahun, happy birthday♡

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum anum...yer la cute sgt anak erra ni...:)

    ReplyDelete
  20. seronok dia ada dua orang yang tersayang bersama di majlis nyer itu...

    ReplyDelete
  21. Awkward juga kalau dah bercerai jumpa balik ni.

    ReplyDelete
  22. Cute Aleesya ni... bagus diorang boleh celebrate sama2... cuma mungkin rasa janggal sikit...

    ReplyDelete
  23. cantik la dia..ala2 chines wajah dia
    moga aleesya menjd anak yg baik

    ReplyDelete
  24. Sweet sangat :)

    Taufiq nak ucapkan selamat tinggal kat Kak Anum. Bye-bye :)

    ReplyDelete
  25. meriah majlis birthday Aleesya comel ikut muka erra :)

    ReplyDelete
  26. Cantik Aleesya. Hopefully everything goes well untuk mereka2.

    ReplyDelete
  27. Yumida, Azhafizah,Pokok, Siti,Zul & Sue: comel kan

    ReplyDelete
  28. comelnya aleesya..
    smga hubungan erra dan engku emran baik baik aja demi anak tersayang.aamiin
    pertalian sbgai ibu bapa kpd anak itu xkan terputus

    ReplyDelete
  29. baguslah ttp berbaik2 demi anak kan !

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum