Campaigns

Mar 5, 2014

Wordless Wednesday #108

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description 
 Desa Park City 2010
 Enjoy weekend on 10 & 11 July 2010
 Reunion SMKST on 27-02-2010
 Travel @ K.Terengganu 2010
Holiday@ Melaka-PD on 20-21 Feb 2010
 XPDC Gunung Senyum 25 Dec 2011
 XPDC Broga Hill 26 Nov 2011
XPDC Sungai Chiling 10 Dec 2011
Share:

52 comments:

  1. aktiviti luar yg sememangnya menyeronokkan...

    ReplyDelete
  2. Wah anum, semua tempat cantik-cantik, broga hill, sungai hill tu menarik, duk tengok kawan duk pi tapi saya belum sampai lagi.

    ReplyDelete
  3. Kamsiah & Bbay: best join xtvt luar

    ReplyDelete
  4. Seronok nya Anum... jalan2 & beraktiviti :)

    ReplyDelete
  5. teringin nak naik broga hill :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum anum. selamat pagi ~~~ wahh seronoknya tengok anum sana sini... sheila nak sangat travel sana sini, tapi pendapatan tak mengizinkan Y_____Y

    ReplyDelete
  7. Nieyl, Vna & Sheila: x pe la nanti ada rezeki

    ReplyDelete
  8. Aktiviti santai yang menyeronokkan....

    salam ziarah dari bunda...

    ReplyDelete
  9. suka hari rabu kalau gi blog Anum... selalu der gambar Anum sendiri...

    ReplyDelete
  10. Anum ke yang drive moto besar tu?..whoaa!!

    ReplyDelete
  11. Cho, Knor & Sue: haha thanks semua sudi singgah blog anum

    ReplyDelete
  12. Moto besar...bestnya kalau dapat naik ☺

    ReplyDelete
  13. wah pandai bawak moto besar tu ke?.. kagum ni :)

    ReplyDelete
  14. bestnya jalan-jalan...dah lama x buat reunion

    ReplyDelete
  15. byk tmpt kn hanum penah pegi..
    bestnya..

    ReplyDelete
  16. Ros, Wawa,Zura & Tihara: jalan2 sebelum ada tanggungan

    ReplyDelete
  17. aku teringin nak panjat Broga tu noks...

    ReplyDelete
  18. spend masa dgn percutian dan aktiviti lasak pun best!

    ReplyDelete
  19. bestnye.. nengok raut muka Anum dlm pic dah tau.. sure happening sangat2!

    ReplyDelete
  20. nice one kak anum, 11/july?? it's my birthday. hehehe

    ReplyDelete
  21. Anum ni memang suka bergambar kan??hehehhe

    ReplyDelete
  22. Nurul, Shasha & Diana: hehehe kenangan semua nie

    ReplyDelete
  23. CIK EN akan ke terengganu 21 harbln ni untuk sukan.. ehheheh

    ReplyDelete
  24. seronoknya.. anum byk aktiviti luar.. :D

    ReplyDelete
  25. gunung senyum dkt pahang kan area jengka erk kalau tak salah. ke saya salah. hahaa.rasa mcm pernah la ke sana..

    ReplyDelete
  26. bila dapat pergi ditempat yang kita suka.. satu kepuasan yang tak terhingga rasanya kan.. ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels