Campaigns

Mar 28, 2014

The Atmosphere ,Seri Kembangan#4

Assalamualaikum semua
Ok hari ini last pos mengenai The Atmosphere
Pesanan Anum kalau korang pergi memang x rugi 
sebab tempat sangat menarik dengan lukisan2 3D nie
 Tolong angkatkan dia
 Nak angkat memang x larat so sambut je la..
 Di antara gambar paling cool
 Memang cantik sangat macam real
 Nak angkat tapi jadi pos macam dah lain plak.. gelak tgk gambar nie
 I'm Your Boss
 Masuk kad baru leh call
 Gayut ngan siapa tue... hehe
 Mr Fiance nak buat muka garang tp x menjadi la.. haha
 Jampi2 sekali kuar besar punya Jin
 Intai ek... cantiknya duyung ni
Last kita mintak Jin kuar kan air kopi.. hahhahah
Ok setakat ini sahaja gambar2 yang sempat Anum snap kat sane
Komen Anum kalau anda peminat Lukisan harus terjah tempat nie
Share:

45 comments:

  1. teringin plak rasa nak pergi sini :)

    ReplyDelete
  2. cantik ye anum..tapi tak pernah sampai lagi

    ReplyDelete
  3. seronok tgk anum ngan mr fiance bergamba...nampak real je

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum anum. selamat pagi. alaa jelesnya tengok gambar2 cantik ni .. singgah menabung ford sini ~~~

    ReplyDelete
  5. seronoknya Anum..
    mmg betul2 nampak real...:)

    ReplyDelete
  6. Amazing, sangat talented dan yang visit pun pandai pose macam real.

    ReplyDelete
  7. hye kak anum , saya nak minta maaf sebab selalu komen spam. Sorry ok :(

    Saya ada buat entry untuk memohon maaf. Harap baca la ea
    http://awksweetgitu.blogspot.com/2014/03/im-sorry-cause-did-spamming-tt.html

    ReplyDelete
  8. bestlah...
    mmg terbaik2 gmbr 2D/3D kt sini
    yg gmbr kt stesen ketapi tu mmg nmpk real sgt..

    ReplyDelete
  9. cantik lukisan 3D ni..memang tak rugi pergi kan

    ReplyDelete
  10. memang cantik la gambar kat sini...

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum anum...best la teringin juga nak ke sini...:)

    ReplyDelete
  12. bestnye anum..teringinye nk pegi..

    ReplyDelete
  13. beznye. ala2 3D la lukisan ni. nampak real!

    ReplyDelete
  14. syoknye tengok...tingin nak pi tempat2 camni...

    ReplyDelete
  15. amboi, yang sorang tu tak berkedip mata tengok si duyung. heheee

    ReplyDelete
  16. Menarik sangat semua lukisan. Cantik dan kreatif :D

    ReplyDelete
  17. best!!!! mesti ismeth teruja nak possing

    ReplyDelete
  18. eh macam kat icity tu...nana baru tau kat seri kembangan ada..heee

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels