Mar 27, 2014

, , , ,

The Atmosphere ,Seri Kembangan#3

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung lagi pasal xtvt weekend anum
Jom sambung layan gambar2 ya
Anum sengaja upload kasi semua teruja dan datang ke sini
Location of Mural Art
 Nak naik gak....
 Tolong tarik aku...
 Yang nie Mr fiance x tau nak pos macam mane..hahha
 Hahah hentam saja la
 Gambar nie nampak anum gemok.. hahhaa
 Cepat2 api dah merebak
 Toilet pun di lukisnya
 Nie ahli bomba cool je.. hahaha
 Besarnya dam ular dia
 sekali kena perangkap si arnab
nie canvas art
Share:

42 comments:

  1. Assalamualaikum anum, selamat pagi. wahh bestnya.. kena pandai kreatif bermain dengan mural tu kan. heee singgah sambil menabung ford sini ~~~

    ReplyDelete
  2. tempat nih memang awesome...mural like real tengok dalam gambar.

    ReplyDelete
  3. Khairul: kan sangat awesome

    ReplyDelete
  4. kagum la tgk lukisan2 ni.. cantik

    ReplyDelete
  5. Ija & Nureen: sangat pandai kan

    ReplyDelete
  6. wow bestnye..mcm real la..
    btw, muka korg lebih kurang sama la..jodoh pjg tuu..in sha Allah..;)

    ReplyDelete
  7. Dalila: alhamdullilah thanks

    ReplyDelete
  8. orang yang lukis2 ni memang kreatif sangat :3

    ReplyDelete
  9. ok done , dah print location tu. ngee

    ReplyDelete
  10. mmg buat sy teruja hanum..
    byk tul draw art dorang kan..

    ReplyDelete
  11. Wantie, Zura & Nuyui: pergi nanti tau

    ReplyDelete
  12. Pegi sini tak bawak kamera memang rugi. Haha

    ReplyDelete
  13. cantik2 gambar yang ada kat sana anum.. ;)

    ReplyDelete
  14. Salam khamis anum...mmg bestlah tpt ni :-)

    ReplyDelete
  15. Happy aura je datang sini anum, main piano elok2 na :))

    ReplyDelete
  16. klu kreatif nampak mcm betul.
    kbanyakan pic yg anum post..cantik :)

    ReplyDelete
  17. cantik2 semuanya..nak pergi nak pergi. hehehe. mesti anak2 seronok

    ReplyDelete
  18. Mazliza,Syieda & Sue: best sangat2

    ReplyDelete
  19. memang nampak real... pandai mr fiance Anum pose kat mural tu semua... ^__^

    ReplyDelete
  20. syok. mmg ada plan nak p . tp tk tahu la bile sbb en suami mmg keje area seri kembangan ...

    ReplyDelete
  21. amboi pandai betul yr fiance wat acting gitu yer

    ReplyDelete
  22. Afasz & KA: tu la dia memang pandai

    ReplyDelete
  23. mcm real lukisan 3d tu.. especially masa tunggu train tu..huhu

    ReplyDelete
  24. Nur, Azhafizah & Mimi: oshem kan

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG