Campaigns

Mar 27, 2014

The Atmosphere ,Seri Kembangan#3

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung lagi pasal xtvt weekend anum
Jom sambung layan gambar2 ya
Anum sengaja upload kasi semua teruja dan datang ke sini
Location of Mural Art
 Nak naik gak....
 Tolong tarik aku...
 Yang nie Mr fiance x tau nak pos macam mane..hahha
 Hahah hentam saja la
 Gambar nie nampak anum gemok.. hahhaa
 Cepat2 api dah merebak
 Toilet pun di lukisnya
 Nie ahli bomba cool je.. hahaha
 Besarnya dam ular dia
 sekali kena perangkap si arnab
nie canvas art
Share:

42 comments:

  1. Assalamualaikum anum, selamat pagi. wahh bestnya.. kena pandai kreatif bermain dengan mural tu kan. heee singgah sambil menabung ford sini ~~~

    ReplyDelete
  2. tempat nih memang awesome...mural like real tengok dalam gambar.

    ReplyDelete
  3. kagum la tgk lukisan2 ni.. cantik

    ReplyDelete
  4. wow bestnye..mcm real la..
    btw, muka korg lebih kurang sama la..jodoh pjg tuu..in sha Allah..;)

    ReplyDelete
  5. orang yang lukis2 ni memang kreatif sangat :3

    ReplyDelete
  6. ok done , dah print location tu. ngee

    ReplyDelete
  7. mmg buat sy teruja hanum..
    byk tul draw art dorang kan..

    ReplyDelete
  8. Wantie, Zura & Nuyui: pergi nanti tau

    ReplyDelete
  9. Pegi sini tak bawak kamera memang rugi. Haha

    ReplyDelete
  10. cantik2 gambar yang ada kat sana anum.. ;)

    ReplyDelete
  11. Salam khamis anum...mmg bestlah tpt ni :-)

    ReplyDelete
  12. Happy aura je datang sini anum, main piano elok2 na :))

    ReplyDelete
  13. klu kreatif nampak mcm betul.
    kbanyakan pic yg anum post..cantik :)

    ReplyDelete
  14. cantik2 semuanya..nak pergi nak pergi. hehehe. mesti anak2 seronok

    ReplyDelete
  15. Mazliza,Syieda & Sue: best sangat2

    ReplyDelete
  16. memang nampak real... pandai mr fiance Anum pose kat mural tu semua... ^__^

    ReplyDelete
  17. syok. mmg ada plan nak p . tp tk tahu la bile sbb en suami mmg keje area seri kembangan ...

    ReplyDelete
  18. amboi pandai betul yr fiance wat acting gitu yer

    ReplyDelete
  19. Afasz & KA: tu la dia memang pandai

    ReplyDelete
  20. mcm real lukisan 3d tu.. especially masa tunggu train tu..huhu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum