Campaigns

Mar 26, 2014

# Holiday # Love

The Atmosphere ,Seri Kembangan#2

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung entry anum yang lepas
Korang semua sudah semestinya pernah lihat 
hasil seni yang dilakarkan pada dinding kan? 
Tapi berbeza sedikit hasil Mural yang dipamerkan 
di The Atmosphere Seri Kembangan ni kerana hasil 
Mural tersebut dalam bentuk 3D,
sangat teruja... Jom kita sambung upload gambar2
Sangat teruja nie, pos x berapa jadi..hehe
Jangan la jatuh.. hehehe
Mr Fiance memang pandai mengayakan aksi bersama lukisan nie
Meh2 masuk sini..
Cantik kan rumah saya.. hahhaha kalau la betul cm nie mau x kagum
Jom santai jap
Wow rasa macam nak baring je....
Tunggu Mr fiance x sampai lagi

Sangat real kan
Tunggu.... nak masuk jangan tinggal Anum..
Santai nampak :)
Jom call jap lama dah tunggu nie...
Kat sini pun ada gambar mengunakan canvas... ini salah satu
Ok nanti kita sambung esok ya....

48 comments:

  1. wahhh, nk gi gakkk tp xtau ktne?

    ReplyDelete
  2. Muhammad & Young: dekat je seri kembangan

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. bestnya anum... bila ntah nak ke sini. hehehe singgah sambil menabung colgate~~~

    ReplyDelete
  4. wahh..teruja gk la tgk gmbr2 hanum ni...
    nk pegi2

    ReplyDelete
  5. rasa mcm nak pergilah kat sini... bestnyer

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhh...ada lagiiii~~~ bestnyaaa, nanti nak ajak suami pi sini la..hahahah

    ReplyDelete
  7. Nieyl & Sunah: kat sri kembangan ja

    ReplyDelete
  8. suka pic ala2 public phone kat UK tu hehe

    ReplyDelete
  9. Waa, Anum... nampak cam real kan... ^__^

    ReplyDelete
  10. sekangkang kera je sari rumah saya tempat ni huhu

    ReplyDelete
  11. cantiknya lukisan2 tu anum.. nampak real..

    ReplyDelete
  12. Ujang,Syawal,Aisya,Ika & Mia: terjah la apa lagi

    ReplyDelete
  13. salam =)

    cantik2. ni macam yang dekat ict tu, trick art museum ke apa nama dia. tapi ni macam cantik sket

    ReplyDelete
  14. Num... ahad lepas akak gi giant seri kembangan nampak dah bendani.. tapi model akak dah letih tu tak singgah.. ingat next time nak singgah... bestnyer...

    ReplyDelete
  15. wah mmg cukup2 menariklah kat sini anum !

    ReplyDelete
  16. cantik2 lukisan tu.. kalau pandai beraksi, nampak lebih real lagi kan anum.. ;)

    ReplyDelete
  17. cantik2 lukisan tu.. kalau pandai beraksi, nampak lebih real lagi kan anum.. ;)

    ReplyDelete
  18. wahh.. nampak real lukisan tu anumm.. teman sukaa.. suka sangat2 art..

    ReplyDelete
  19. Menarik sangat, naik tangga rainbow nak pi mana tu anum :)

    ReplyDelete
  20. posing sakan kalau pergi sini.kalau tak tak best gambar..hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/