Campaigns

Mar 25, 2014

# Holiday # Love

The Atmosphere , Seri Kembangan#1

Assalamualaikum semua
Hari ini nak share ngan kawan-kawan tempat yang pergi last 2 week
Last 2 week lepas class x de nak pergi mana
So Mr fiance ajak date la konon... cadangan dia ajak tgk art kat sri kembangan
so apa lagi kita gunakan khidmat Waze la...
Anum & Mr Fiance memang peminat lukisan 3D nie
Memang satu kelainan yang ada kat sini sebab disini disediakan lebih 80 lukisan dinding yang berbentuk 3 D… Jadi yang minat nerimaginasi dan bergambar macam anum nie, apa lagi terjah la
So jom kita layan gambar2
 Nie la map kalau nak ke sana
 Sampai2 je bergambar dengan Vespa
 Sangat cantik, rasa macam teruja sangat
 Memandangkan kami pergi berdua so gambar pun seorang2 la
 Ikut turn kan.. hehehe
 Macam2 aksi anda boleh gayakan bersama gambar 3D nie
 help, help,, hehehe
 Kreatif sangat kan si pelukis nie
 Macam-macam jenis lukisan ada kat sini 
Anum x berapa pandai nak posing, bagi pada Mr fiance memang menjadi la
Ada banyak lagi gambar-gambar nanti anum share ya
Kita sambung buat keja dulu.. kang ada yang kena marah
#Al-Fatihah dan salam takziah untuk MH370

39 comments:

  1. lukisan tangga tu nampak real..

    ReplyDelete
  2. Bestnya anum, nampak real sangat, nak belon satu heee:)

    ReplyDelete
  3. eh hanum,,
    zura pun suka gk lukisan 3D ni..
    bestnya..

    ReplyDelete
  4. picture yg anum pegang tali belon tu memang nampak mcm anum join the gruop la.. hahaha

    ReplyDelete
  5. Redza,Atiey,Aziela,Zura & Wantie: hehe 3d art

    ReplyDelete
  6. Tak pernah sampai sini lagi Num...walaupun dekat je kot...

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum anum...wah cantik2 la...;)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum anum... wahh bestnya... jeles tak dapat pergi lagi Y_______Y

    ReplyDelete
  9. sampai bila pameran ni anum? teringin gak nak pergi..diorg kenakan bayaran tak?

    ReplyDelete
  10. Bestnya. Nampak mcm real jer gambar tu. Tak tau pon ada tempat mcm ni.

    ReplyDelete
  11. Sue, Fiza & Knor: sue pameran nie selamanya x silap free sahaja

    ReplyDelete
  12. wah cantik & menarik sungguh lah !

    ReplyDelete
  13. I just say... great picture....

    ReplyDelete
  14. Wah bestnya akak ! :D nanti nak ajak family gi sana

    ReplyDelete
  15. Best tengok gambar ni
    Tapi sepanjang hari ini asik teringat mh370

    ReplyDelete
  16. KA, Abu, Muhammad & Tihara: thanks

    ReplyDelete
  17. Was planning to go soon... =)

    ReplyDelete
  18. cantek la... gambar yg anum n mr. finance tu...nanti share lg yea.. boleh sy buat album

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/