Mar 7, 2014

, ,

Syanie Kini Sah Isteri Kepada Nadi Putera

Assalamualaikum semua
Jutaan tahniah diucapkan buat Syanie, 39 tahun yang telah pun sah bergelar isteri Nadi Putera Mohammad Zainol, 27, dengan sekali lafaz pada majlis akad nikah yang berlangsung di Sandy Beach Resort, Langkawi Sabtu lalu. 
Selamat pengantin baru diucakap kepada Syanie dan Nadi Putera.
 Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak yang ramai.
Kedua-dua pengantin nampak comel dengan pakaian pernikahan serba kelabu. 

Share:

48 comments:

  1. Beza umur pun jauhkan diaorang ni tapi kalau dah jodoh tetap bersatu, SELAMAT PENGANTIN BARU.......;-)

    ReplyDelete
  2. Tahniah untuk mereka.moga kekal hingga akhir hayat..aminn

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru.. moga kekaller hendaknyer...

    ReplyDelete
  4. Azhafizah, Redza & Cho: Alhamdullilah jodoh dia kan

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... tahniah buat pasangan, semoga kekal hingga ke Jannah

    ReplyDelete
  6. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat hendakNYA.. susah sama susah.. senang sama senang.. ;)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, moga bahagia, young look syanie ni.

    ReplyDelete
  8. Mrs,Nurul,Aizamia3,Baby & Knor: tue la kan janji Allah itu pasti kan :)

    ReplyDelete
  9. woah abang brian masterchef pun ada >.<

    ReplyDelete
  10. woah abang brian masterchef pun ada >.<

    ReplyDelete
  11. Young look syanie, Alhamdulillah moga bahagia

    ReplyDelete
  12. Sue ,Aisya & Baby: alhamdullilah

    ReplyDelete
  13. Mudah2an jodoh mereka berpanjangan..amin! :)
    so sweet depa berdua...

    ReplyDelete
  14. tahniah...
    alhamdulillah syahni bertemu jodoh dia...

    ReplyDelete
  15. aku penah nampak dorang kat up town... manja2 gitu

    ReplyDelete
  16. Atiey, Nuyui & Zura: al fatihah

    ReplyDelete
  17. ALHAMDULILLAH .. SWEET PULAK BILA TGK SYANIE PAKAI BAJU PENGANTIN

    jom join giveaway PANDORA
    http://ummijournal.blogspot.com/2014/03/giveaway-giveaway-giveawaypandora.html

    ReplyDelete
  18. Tahniah... comel je pengantin...dh lama nk tgk syanie bkahwin..alhamdulillah..semoga jodoh dia kekal till jannnah..amin

    ReplyDelete
  19. comel kan syanie anum...tahniahh

    ReplyDelete
  20. tahniah syanie... semuga dirahmati Allah

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum anum, selamat tengahari.. alhamdullilah. semoga barakah kehidupan syanie selepas nikah ni. hehehe. semoga berbahagia hingga ke Jannah, amin ~~~

    ReplyDelete
  22. Nieyxzha,Umi,MsredSheila,Diana & Tihara: tue la kan jodoh allah dah tetapkan cuma cepat atau lambat je kan

    ReplyDelete
  23. moga kebahagian jd milik syanie kali ni kan in shaa allah

    ReplyDelete
  24. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat hendaknya. amin amin

    ReplyDelete
  25. selamat pengantin baru buat kak shanie and husband, hope kekal ke bahagia :)

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah..akhirnya..bertuah c pengantin lelaki dpt bini yang happening and cute mcm ni..semoga mereka sntsa kekal bahagia..aminnn..

    ReplyDelete
  27. Singgah Sini :)

    http://awksweetgitu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. Shasha, Eyanz,Nuyui,Muhamad & Wantie: semoga hubungan mereka kekal sampai akhir hayat

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG