Campaigns

Mar 20, 2014

SPONTANEOUS THURSDAY #81

Assalamualaikum semua
 Rasa down sangat hari ini
 Betul kan??
 Berkawan susah , x berkawan susah..ermmmmm
 Segalanya dari Allah.S.WT
 Think Positif...
Cabaran dan Dugaan mematangkan kita

Share:

36 comments:

  1. Setuju dengan semua kata2 di atas. Being alone doesnt mean that we are lonely, but we just need some quiet time to think about ourselves.

    Jangan sedih2 ya. :)

    ReplyDelete
  2. Fokus kebahagiaan dan kesejahteraan, dah breakfast anum, nanti lunch tau, take care.

    ReplyDelete
  3. ada ketika kita di atas.. ada ketika kita di bawah.. bersyukurlah dengan apa yang ada.. ;)

    ReplyDelete
  4. betul tu, kdg2 kita perlu peruntukkan masa untuk diri sendiri juga kan !

    ReplyDelete
  5. singgah sini..
    setuju sgt anum.. ;))

    ReplyDelete
  6. sama la kita..
    rasa tak best je..uh!geram pun ada..

    ReplyDelete
  7. as salam....singgah pagi jumaat...delay sehari..huhu....sabar....tenang...zikrullah.....lapangkan dada dan befikir baik sahaja...NurZakiahAnum sehebat namanya.Insyaallah.

    ReplyDelete
  8. love this qoutes from uni aqilah. ehehe Being alone doesnt mean that we are lonely, but we just need some quiet time to think about ourselves.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels