Campaigns

Mar 3, 2014

Kereta Jihan Raja Lawak disabotaj?

Assalamualaikum Semua
Today is Monday (arghhhh malasnya rasa nak bekerja)
Ok la Hari ini nak share isu @ story pasal kereta Jihan
Jom kita layaaaaaaaan
Teruk kereta Jihan Raja Lawak disabotaj pihak tertentu. 
Kereta Jihan, Mitsubishi ASX telah diconteng dengan kata-kata berkaitan dengan ABPBH. 
Rupa-rupanya kerja pengarah popular Mamat Khalid. Hahahaha!



Share:

57 comments:

  1. assalam..
    salam singgah
    sabo jela ngan 'abang..abang' ni..
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. selamat pagi :) ada juga tengok kat IG jihan ..

    ReplyDelete
  3. kakakakkak sengal la mamat khalid ni tau

    ReplyDelete
  4. hahahaa...sweet je mamat khalid ni tau!

    ReplyDelete
  5. La, pakai kapur kasut jer rupanyaaa. Ingatkan pakai cat...hahahahaha

    ReplyDelete
  6. Mrs.Eady,Redza,Niey & Aziela: hehe nasib bukan cat kan

    ReplyDelete
  7. saja nak suruh jihan cuci kereta masa air-air tak ada ni. ;-)

    ReplyDelete
  8. Abg..abg..abg saje je nak kianat kau jihan. :p

    ReplyDelete
  9. Ahaha..ingatkan betul2 Anum..mau meraung klu keta kena sabotaj mcm ni..hihi

    ReplyDelete
  10. kehkehkehhh...
    tgk 1st pic dah rasa juz main2 ni hahhaa

    ReplyDelete
  11. pandai jugak kan dia pomote jihan :)

    ReplyDelete
  12. Sue, Tihara & Nora: tue la dia gurauan

    ReplyDelete
  13. mak aii..penuh 1 keta dorang conteng

    ReplyDelete
  14. Adoi duk conteng pulak, sengaja je.

    ReplyDelete
  15. ingatkan betul2 kena sabotaj tadi :P

    ReplyDelete
  16. Wawa, Baby,Knor & Aisya: sabar je la kalau anum kena mcm nie comfirm cuak

    ReplyDelete
  17. seb baik main2 aje... !kalau betul2 masak jihan tu !

    ReplyDelete
  18. abg mamat khalid punya angkara rupanya...

    ReplyDelete
  19. Hahahhahah kelakar sesangat anum oiii hahahha

    ReplyDelete
  20. Diana, Wantie, Hainom & Umi: macam2 cara depa duk bergurau senda

    ReplyDelete
  21. hahaha..ingatkan peminat anti..
    gurau rupanya..
    haihh la mamat khalid..
    sabau je la..

    ReplyDelete
  22. okay , ini memang sempoii. hahaha kalau aku tau mamt kalid yang buat, dah aku join nih haha

    ReplyDelete
  23. gurau senda dikalangan dorng kan.hihiselamat mencuci

    ReplyDelete
  24. hahaha.. comel je kereta tu conteng dengan kapur kasut.. ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum