Campaigns

Mar 31, 2014

# Answer # Info

Kenapa x boleh nak follow back

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum berniat nak semak senarai follower Anum
Anum nak follow back tapi bila tekan button follow
tup tup keluar macam nie
Selalu memang ada keluar macam nie,
lepas anum sign in google dah ok tapi
keluar macam kat bawah nie plak..
Ada x kawan2 yang kena macam anum nie.. 
siapa boleh kongsi ngan Anum cara nak selesaikan masalah nie
Anum dah cuba banyak kali tapi tetap sama..
Kenapa ya... nanti ada follower ingat Anum sengaja x nak follow kan.. 
Tolong.....
Antara blogger yang anum x dapat nak follow back..

Terus terbantut niat nak follow bila keluar error macam nie
Plz help me...

51 comments:

  1. anum.. sama la tak boleh nak follow jugak dah dekat 2 weeks dah ni

    ReplyDelete
  2. Mmg ada masalah tu Anum. X dpt nak follow balik. Cuba Anum try 'other option' kalau x silap lah. :)

    ReplyDelete
  3. Jueliza & Mia: anum dah try add reading list stay x leh

    ReplyDelete
  4. cuba buat macam tutorial ni..

    http://kamsiah-yusoff.blogspot.com/2014/03/tak-boleh-follow.html

    ReplyDelete
  5. SB pon sama.ni masuk minggu ke 3 dah tak dpt follow mana-mana blog.sedey tau..dah try options lain tu tapi mmg tak dapat

    ReplyDelete
  6. tekan button other tu boleh follow.. dah try dah.. nanti lepas dah tekan other tu, baru tekan follow

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum anum. selamat pagi. dah sebulan kot blogspot buat hal. sheila pun pening takleh nak follow blog. dah ler bloglist hilang. adehh. singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  8. Sue, Ros & Sheila: ok nanti saya try lagi

    ReplyDelete
  9. so far..nieyl punyer ok anum...xde la kuar cmtuh...Morning..!

    ReplyDelete
  10. sama la macm aya..ingatkan saya je xdapat follow..huhuu :(

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. pernah jugak camni..sampai satu hari tu tak keluar langsung follower. geram tahap gaban..tapi esoknya normal balik. hahaha.

    ReplyDelete
  13. sama la dik...akak jenuh la try!

    ReplyDelete
  14. Deq,Ros,Ija & Idzwa: tue la harap dapat jalan penyelesaian

    ReplyDelete
  15. CUBA NI : http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/2014/03/tutorial-selesaikan-masalah-button.html

    ReplyDelete
  16. jap nak try tengok... mana tau ada masalah yg sama kan.

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum....button follow memang ada masalah buat masa ni...tak tahu kenapa...

    ReplyDelete
  18. akk pon prob sama... konfius dah...

    ReplyDelete
  19. pernah byk kali jadi..
    so nureen relax dlu
    pastu try plak lepas tu
    kadag ambik masa 2 ari nk polo balik :)

    ReplyDelete
  20. sama la kite anum..stress btl..lama dah kot

    ReplyDelete
  21. Memang tengah problem kot sebab dah dekat seminggu lebih jugak la blogger dok cerita pasal tak boleh follow ni.ada yang dah buat entry tutorial untuk follow.tak ingt lak blog mana..

    ReplyDelete
  22. rasanya memang keluar google to sign in, lepas tu macam tak de apa2, biasa akan try follow skali lagi baru ada, tak yah sign in lagi. macam auto refresh, seingat kak la :)

    ReplyDelete
  23. Nureen,Ikafantasi,Diana & Baby: dah try macam2 cara x menjadi

    ReplyDelete
  24. blogspot problem anum..fiza pun hadapi masalah yang sama.huhu

    ReplyDelete
  25. sbb prbm ni CN tak dpt join segmen..huhu

    ReplyDelete
  26. Masalah ni dah banyak jejaskan blogger2 lain

    ReplyDelete
  27. Anum akak pn sama.. igtkan blog akak jer yg prob.. ermmm..

    ReplyDelete
  28. nampak mcm virus je...kadang2 link tu ada masalah juga kot...tapi hindari malware link tau...

    ReplyDelete
  29. samalah kita, x leh nak follow balik blog2 lain !

    ReplyDelete
  30. KA: harap2 cepat la kembali normal

    ReplyDelete
  31. pk kan saya jer yang tak dapat rupanya......huhuhuhu

    ReplyDelete
  32. rasanya blogspot de problem kot time tuuu

    ReplyDelete
  33. nana penah jugak keluar mcm ni...tapi sekarang da ok da..senang nak join ga..hihi

    ReplyDelete
  34. Slalu gak jd mcm nih...tp slalunye sy klik x balik pastu follow balik...bila kuar bnda sama buat step yg sama pastu follow balik baru boleh

    ReplyDelete
  35. Mimi: dah boleh dah sekarang
    horeyyyyyyyyy

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/