Campaigns

Mar 4, 2014

Datuk Rosyam Nor kini penyampai radio Hot FM

Assalamualaikum semua
Agak memeranjatkan bila Anum terbaca berita ini. Difahamkan pelakon dan penerbit terkenal, Datuk Rosyam Nor kini bergelar penyampai radio untuk stesen radio Hot FM.
Rosyam akan mengendalikan segmen Doktor R yang dijadualkan akan bersiaran pada setiap hari Rabu, mulai jam 7.30 pagi hingga 8.30 pagi. Segmen tersebut akan memberikan penyelesaian terhadap masalah oleh pendengar daripada pelbagai aspek antaranya percintaan, kewangan dan lain-lain
Rosyam juga bakal digandingkan dengan dua pelakon, Sherry Al-Hadad dan Zulin Aziz di dalam segmen Diva @ AM Krew yang keudara setiap hari Isnin hingga Jumaat pada 7.00 pagi.
Kepada sesiapa yang ternanti-nanti gaya “Hero Otai” sebagai penyampai radio, jangan lupa nantikan Rosyam di corong radio anda. Gurau sahaja ya, jangan ambil hati.


Share:

47 comments:

  1. ha.. ha... akak biasa2jer ngan Rosyamni...

    ReplyDelete
  2. dah tak de job la tu..ekekek..gurau2 je...

    ReplyDelete
  3. Diana & Petak: hahaha masih mempunyai ramai peminat kan

    ReplyDelete
  4. Makin hot lah. Suka dgr segmen Dr R ni ☺☺

    ReplyDelete
  5. pernah dengar sekali ari tu segmen Dr. R...kelakar...

    ReplyDelete
  6. Rosyam Noor jadi DJ Hot fm... esok try dengar lah... ^__^

    ReplyDelete
  7. penah dengar aritu..tp xtau a plak datuk rosyam nor..tp klakar la..

    ReplyDelete
  8. setapak lagi...bagus2..memeriahkan lagi HOT FM..:)

    ReplyDelete
  9. setapak ke hadapan pulak ye. tahniah.

    ReplyDelete
  10. hehehe selalunyer Dr R hari rabu segmennyer, mmg best giler , KA gelak kaw2 bila dgr

    ReplyDelete
  11. tak penah dengar lagi..lagi hot la kan

    ReplyDelete
  12. dah luaskan bidang rupanya.. ke bidang penyiaran radio pula.. all the best .. tapi, setakat ni belum pernah dengar lagi.

    ReplyDelete
  13. Syawal & Ros: tue la rezeki dia kan

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. yeker? alamakk sheila dah lama tak dengar radio. hehee ~~~

    ReplyDelete
  15. aku tau psl Dr. R ni, ramai ckp kelakar, tapi aku x berkesempatan lagi nak dengar...huhu...

    ReplyDelete
  16. ooo ingat ganti fbi kerr...
    nureen jarang dgr hot fm :)

    ReplyDelete
  17. wah datuk rosyam jadi dj..daebak! suka bakat lakonan dia. kini jd penyampai radio. nanti nak intai dengar

    ReplyDelete
  18. Wah! Dasyat, bidang br pulak tu ;)

    ReplyDelete
  19. wahh, saya pendengar hot fm juga . hehehe sempoi lah datuk rosyam, xsabar nak dgr dia berradio . hehe

    ReplyDelete
  20. Selalu dengar setiap hari rabu ni Anum....mesti gelak sorang2 dalam keta dengar Doktor R ni. :D

    ReplyDelete
  21. Nureen, Yumida,Cikgu, Shasha & Mia: jom dgr kelakar

    ReplyDelete
  22. pernah dengar jugak segmen dengan Dr.R ni

    ReplyDelete
  23. setiap rabu pagi dengar gak Dr. R tu bagi jawapan2 kat soalan pemanggil.. sempoi giler.... haha

    ReplyDelete
  24. makin hot la hot fm. hero pujaan malaya.hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum