Showing posts from March, 2014Show all
Kenapa x boleh nak follow back
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini Anum berniat nak semak senarai follower Anum Anum nak follow back tapi bila tekan button follow tup tup keluar macam nie Selalu memang ada keluar macam nie, lepas anum sign in google dah ok tapi keluar macam kat bawah nie plak.. Ada x kawan2 yang kena …

Read more
 The Atmosphere ,Seri Kembangan#4
Pin it

Assalamualaikum semua Ok hari ini last pos mengenai The Atmosphere Pesanan Anum kalau korang pergi memang x rugi  sebab tempat sangat menarik dengan lukisan2 3D nie  Tolong angkatkan dia  Nak angkat memang x larat so sambut je la..  Di antara gambar paling cool  Memang cantik…

Read more
 The Atmosphere ,Seri Kembangan#3
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini nak sambung lagi pasal xtvt weekend anum Jom sambung layan gambar2 ya Anum sengaja upload kasi semua teruja dan datang ke sini Location of Mural Art  Nak naik gak....  Tolong tarik aku...  Yang nie Mr fiance x tau nak pos macam mane..hahha  …

Read more
 The Atmosphere ,Seri Kembangan#2
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini nak sambung entry anum yang lepas Korang semua sudah semestinya pernah lihat  hasil seni yang dilakarkan pada dinding kan?  Tapi berbeza sedikit hasil Mural yang dipamerkan  di The Atmosphere Seri Kembangan ni kerana hasil  Mural tersebut dalam bentuk 3D,…

Read more
 The Atmosphere , Seri Kembangan#1
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini nak share ngan kawan-kawan tempat yang pergi last 2 week Last 2 week lepas class x de nak pergi mana So Mr fiance ajak date la konon... cadangan dia ajak tgk art kat sri kembangan so apa lagi kita gunakan khidmat Waze la... Anum & Mr Fiance memang pemin…

Read more