Campaigns

Feb 11, 2014

# Holiday # Holiday 2014#2

Travel @ Korea Jan 2014 #8

Assalamualaikum dan Selamat Pagi

Seperti mana yang dijanjikan Anum akan teruskan entry Anum percutian di Korea Selatan..entry yang lepas Anum ke Namsan Tower..Entry kali ni aku nak bawak korang shopping ke Namdaemon Market..Target aku memang nak shopping di Namdaemon Market..sebab kat sini harga barang2 boleh di katakan berpatutan dan agak murah compare di Insadong..Sampai je kami di sini, Farid terus bawa kami ke mana agaknya ye korang?Jom tengok picture yang sempat aku snap sepanjang jalan.. 
 Perjalanan ke Namdaemon Market, macam biasa la kami guna public transport
 ini la wajah sebenar Adik Farid kita.. sangat best dan memahami kehendak kami..
 Adik Farid ajak lunch dulu sebab dah tengahari , nanti x de tenaga nak shopping katanya..haha
 Ok jom pilih menu.. di sebabkan kami amik guard so x payah risau pasal makanan, comfirm guard bawak semua tempat makan halal
 Muka yang sebelah Anum tue dah x de tenaga.. hahaha
 Nampak sedap kan, ini la pilihan menu kami... untuk makluman kalau makan kat korea nie mereka x de sos cili ok, semua tomato, yang pasti x leh telan dek tekak Anum sebab sos tomato dia lain macam rasa.. haha
 Habis makan kita bergambar bersama tokey kedai, dia asal pakistan tapi x pandai cakap BI, yang dia tau cakap korea je.. macam2..
 Ok baru la leh start shopping, bertenaga sudah..
Di hadapan kedai makan untuk lunch kami.. ok Anum stop kat sini dulu nanti sambung ya.. 
Tunggu next entry shopping time.....

59 comments:

  1. erk. tomato jea ade?? kalo nina konfirm xsedap masuk tekak. nak jugak rasa pedas..

    ReplyDelete
  2. Asal Pakistan tapi muka dah macam org korea dah..hehe
    Tak da sos cili, tak bestlah klu tak pedas....hehe

    ReplyDelete
  3. macam tak bestla bila makan burger dengan sos tomato je kan anim..

    ReplyDelete
  4. Nampak gebu je burger tu Anum.. tapi tak best plak ya bila kena makan dgn sos tomato je.. hehe

    ReplyDelete
  5. mmg pon, sana susah nk dpt sos cili... sbb adik nureen klau blk kg sure berpaket2 sos cili dia nagkut hehee...
    alaaaa... byk n3 dh terlepas ni
    nureen tgh bercuti lagi
    skrg kat ipoh smpi khamis :)

    ReplyDelete
  6. citer sopping ni yg best nak layan...hheee..tunggu

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum anum, wahh bestnya! makan2.. okey, next entri please. hihihi

    ReplyDelete
  8. Nuree, Msred & Sheila: hehe la ye ke adik nureen ada kat sane ek

    ReplyDelete
  9. wah ! tak sabar tuggu cerita pasal shopg ni ;)

    ReplyDelete
  10. Wahhhh best yer tgk...anum cantik lah bila dok kt korea hehhe

    ReplyDelete
  11. mesti anum shopping sakan punya kan..hihi

    ReplyDelete
  12. Azhafizah: x shopping banyak semua mahal

    ReplyDelete
  13. seb baik ada guard kn bw..
    idak tk sure kt mn mknan halal

    ngn tokey kedai kena gk amik gmbr kenangan kan..hehe

    ReplyDelete
  14. a'ah samalah kita..
    kalau tak ada sos cili macam tk kene je dengan tekak ini

    mesti nak podas2 baru kaw2 hihi

    ReplyDelete
  15. adoi nampak sedap la pulok berger tu

    ReplyDelete
  16. macam senang jer nak cari fast food kat korea ni..nampak muka anum pun dah macam orang korea jer..

    ReplyDelete
  17. gambar wajib ada.. ;) kenangan tu..

    ReplyDelete
  18. coca cola dorang sama rasa tak dengan Msia punya?..

    ReplyDelete
  19. hamboiii.... seronoknya pi sana.... mesti best kat sana tu....

    ReplyDelete
  20. Nnt nk g korea,bawa sos cili siap2..huhu

    ReplyDelete
  21. ok lah tu ada guard yang boleh jaga, kekadang ada yang pi obesi tapi dpt TG yang x jaga kebajikan ahli rombongan... huhu harap dijauhkan la bila pi obesi nanti..

    ReplyDelete
  22. Qaseh: bukan maksud anum org pakistan nie
    orang korea makanan dia pedas2

    ReplyDelete
  23. alamak kalau saya sure ta boleh telan juga kalau sos tomato je.. huhuhu

    ReplyDelete
  24. sos cili baru daebak
    wah beznye...sure dingin..bez..teringa jong kook pakai baju tebal2 mcm ni

    ReplyDelete
  25. Cheeseburger mmg pakai tomato sos kan..tapi tulah kite melayu ni still nak jugak cili sos..tak pedas tak best la..heheh

    ReplyDelete
  26. Sos tomato jer yg ada.. adoii kena tapau so cili nie kalau ke sana.. =D

    ReplyDelete
  27. uishhh. tomato je? xleh telan jugak ler.

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/