Campaigns

Feb 21, 2014

# Sharing # Suka-suka

T-shirt Wanita

Assalamualaikum
Hari ini Anum nak share info about T-shirt
Kalau ada blogger yang berminat bleh layari link yang Anum sertakan
Jom baca lebih lanjut tentang T-shirt.. 
T-shirts adalah pakaian yang paling sinonim dalam dunia fesyen. Malah ianya adalah top yang paling selesa untuk dipakai tidak kira buat lelaki ataupun wanita. Jika anda mahu tampil menarik namun kelihatan sophisticated dalam masa yang sama, T-shirts adalah pilihan yang terbaik buat anda.

Trend fesyen sentiasa berubah setiap masa dan tiada stail pakaian yang dapat menikmati di tangga carta teratas untuk tempoh yang lama. Namun, situasi ini tidak berlaku buat t-shirts online kerana ianya mempunyai stail fesyen yang sentiasa bertahan lama. Anda pasti sentiasa akan kelihatan kemas namun bergaya memakainya dan pastinya menjadi perhatian orang yang memerhati.

Koleksi t-shirts mempunyai stail yang berbeza untuk lelaki dan wanita bagi semua golongan peringkat umur. Walaupun pada asalnya ianya direka untuk lelaki namun kini koleksi untuk wanita semakin meluas dengan rekaan yang menarik. Malah semakin banyak pilihan buat kaum Hawa dengan koleksi t-shirts pelbagai potongan untuk disesuaikan bentuk badan yang berbeza. Selain itu fancy embellishments yang terdapat dalam sesetengah rekaan memberikan persona klasik dan chic  buat si pemakai.

Dalam pada masa yang sama ianya juga sesuai untuk dipakai ke pejabat sebagai professional officewear. Sarungkan saja blazer atau cardigan untuk tampak lebih sesuai dengan persekitaran kerja. Jika dipadankan dengan seluar jeans atau skinny pula, anda akan kelihatan lebih santai dan bersahaja.
 

 Ada pelbagai cara untuk spice up your outfit bila memakai t-shirt. Jangan lupa untuk tambahkan sedikit aksesori seperti big earrings atau long necklace sebagai pelengkap persalinan anda. Selain itu padankan dengan kasut yang sesuai seperti boots, sneakers ataupun ballerina flats mengikut kesesuaian keadaan dan aktiviti anda.

Jika anda layari Zalorablog anda boleh dapatkan info terkini tentang koleksi terbaru mereka yang boleh didapati di website Zalora Shopping Online. Mereka menyediakan ratusan t-shirts lelaki dan wanita online daripada pelbagai jenama terkenal antarabangsa dan tempatan. Jika anda tidak pernah shopping online di sana, anda harus cuba pengalaman membeli-belah atas talian terbaik yang mereka akan berikan! 

51 comments:

  1. la.. anum... kat sini ghupanya blog dier.. jenuh cik azue cari.. baru terjumpa pagi nie... hahaha... anyway.. suka juga kalau pakai T-shirt ni... sejuk !

    ReplyDelete
  2. suka yg t-shirt putih tue...
    hehhee
    tp x brani la ngan zalora sbb memb nureen dh kena tipu, dia siap up n3, pastu zalora srh dia delete n nk bg voucher klau dia delete..
    dia tetap x padam, bior jerr...

    ReplyDelete
  3. Nuyui, Ayu,Kuazue,Nureen & Syawal: la ye ke ada kes gak zalora, tp sepanjang anum shopping online x pernah kena lagi

    ReplyDelete
  4. malangnya tshirt tu comel2 belaka...
    tak sesuai dengan akak..

    ReplyDelete
  5. suke gak cuci mate kat zalora nie..

    ReplyDelete
  6. zalora rupanya...

    akk memang suka t shirt n jeans... tapi skang pakai t shirt kat umah je ..

    ReplyDelete
  7. Sekarang ni sesuai pakai t shirt je sebab menyejukkan.anum suka tshirt macammana tu?

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum anum. wahh cantik t-shirt. hehe zalora pulak kan.. memang terbaik lah cantiknya tu ~~~

    ReplyDelete
  9. mmmg menarik.. kolaborasi dgn zalora yer

    ReplyDelete
  10. Suka gak bertshirt ni tp tulah....harus tak de saiz ni...

    ReplyDelete
  11. cantik tapi yang untung anak akak ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  12. T-shirt memang selesa ngan stylo :)

    ReplyDelete
  13. KA,Hainom, Wantie,Azhafizah, Fiza, Aizamia3 & Nurul: kan cantik2

    ReplyDelete
  14. sure hanum dpt sponspored by zalora kan
    congrats..

    ReplyDelete
  15. akak suka kalau t-shirt tu kolar v..

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum anum...cantik2 semuanya...:)

    ReplyDelete
  17. skang pkai T-shirt kt umah je.kalu keluar pakai blouse.husband suruh pakai baju yg labuh2 sikit..hihi baiklah suami..

    ReplyDelete
  18. All time favorite, t shirt ni..simple & casual..Salam hujung minggu!!

    ReplyDelete
  19. Selalu nk cepar gi kelas, hajar sarung t shirt je. Tak yah gosok. Senang ;)

    ReplyDelete
  20. Mas,Imm,Rdzz,Siti & Cikgu: ada yang cantik ada yang x berapa kan

    ReplyDelete
  21. Cantekk..
    Same la..me pun suke pakai tshirt je..
    Senang simple ;D

    ReplyDelete
  22. suka pakai t-shirt...senang and simple je

    ReplyDelete
  23. t shirt paling selesa digunakan tiap hari :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/