Feb 20, 2014

SPONTANEOUS THURSDAY #77

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum just share kata-kata semangat ya
Semoga hari ini akan membawa kecemerlangan dalam hidup kita
 Hari ini Anum bz sangat2
 Bz dengan personal life , study, work
 Tapi bila terbaca ayat-ayat macam nie jadi semangat dan kuat
Harap kawan-kawan pun dapat semangat macam Anum...


Share:

42 comments:

  1. eh..mcm berjanji la plak..entry kite lebih kurang same pagi nie..:P

    ReplyDelete
  2. Or may be i will to jadi i do atau i am doing :), thanks anum, srmangat dah rasa tadi macam nak weekend cepat ja, tapi sayang hari takkan berulang lagi. Make it today the best day

    ReplyDelete
  3. Nieyl & Baby: hehe suka semangat nie

    ReplyDelete
  4. Gd one tq for sharing yer Anum !

    ReplyDelete
  5. salam anum.. amin utk kate2 semangat ni.. utk anum jugak ye.. hehe morning

    ReplyDelete
  6. bukan sekadar baca ye..aplikasikan dlm diri

    ReplyDelete
  7. usaha hingga berjaya bagi merealisasikan impian yang diinginkan..

    ReplyDelete
  8. Knor, Aizamia3 & Wantie: betul2

    ReplyDelete
  9. tq anum berkongsi semangat yg positif

    ReplyDelete
  10. thanks anum..jom naikkan semangat di entry anum ni :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum anum...semangat2 timbul kembali....

    ReplyDelete
  12. suka kata-kata tentang try again tu :)

    ReplyDelete
  13. LAMA KAK BUI TAK SINGGAH SINI
    RUPANYA ANUM G KOREA YER
    JELES NIH SBB KAK BUI DH LAMA BERANGAN NAK G SITU..HUHU

    TQ ATAS KATA2 SEMANGAT NI ANUM

    ReplyDelete
  14. kata perangsang yg membawa aura positif...

    ReplyDelete
  15. Azhafizah,Mas,Aisya,Puan Bui & Yumida: thanks semua sudi singgah

    ReplyDelete
  16. Betul .....memang termotivasilah bila baca ayat motivasi

    ReplyDelete
  17. Yess anum.. suke bace kata2 motivasi cmni..kite akan jd lebih positif bile bace ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG