Campaigns

Feb 25, 2014

Ragam Muhammad, Buah Hati Farid Kamil & Diana Danielle

Assalamualaikum semua
Melihat anak membesar di depan mata adalah satu 
anugerah yang tidak terhingga buat mereka 
yang bergelar ibu dan ayah. Mula-mula meniarap, 
lepas tue dalam tak sedar dah pandai berjalan. 
Pejam celik pantas je masa berlalu. 
Anum suka sangat melihat kebahagiaan tersebut yang dikecapi 
oleh Farid Kamil, Diana Danielle dan anak mereka, Muhammad.
Sekali pandang wajah Muhammad memang lebih iras kepada emaknya.
 Besar nanti pasti kacak bergaya. 
 Mana tahu ada rezeki boleh jadi pelakon Hero Malaya gantikan ayahnya nanti. Tak gitu?
 Rasa macam cepat masa berlalu kan
 Cute sangat2
Anum doakan pasangan ini akan berkekalan sampai hujung nyawa

Share:

38 comments:

  1. comelnyer muhammad..putih melepak..geram tgk..

    ReplyDelete
  2. betoi.. comel sgt
    sebijik muka mama dia :)

    ReplyDelete
  3. ade darah mix tu.msti hensem bile besar.hihi

    ReplyDelete
  4. mmg sebiji omaknye. mmg hensem budak ni nnt

    ReplyDelete
  5. comelnya Muhammad....suka tengok family dorang ni...happy

    ReplyDelete
  6. Maya, Nureen,Imm, NMO3 & Wawa: happy family kan

    ReplyDelete
  7. Moga kehensemannya itu seiring dengan didikan yang sempurna.. amin..

    ReplyDelete
  8. first time akak tengok gambar diorang sefamily. Nampak happy...syukur

    ReplyDelete
  9. banyak muka mak dia..sejuk orang kata

    ReplyDelete
  10. alololo..comelnye..
    ikut muka diana danielle la..

    ReplyDelete
  11. ye anum...doakan yang terbaik untuk dorang.

    ReplyDelete
  12. Ink comelnya... moga dapat berpeluang dapat bau baby...

    ReplyDelete
  13. alo.. lo comelnyer.. moga jadi anak soleh..

    ReplyDelete
  14. comelnye. putih melepak. moga membesar jd anak yg baik. moga jodoh mereka berpanjangan

    ReplyDelete
  15. Hensem anak depa ni sis..mmg iras Mak nya...:)

    ReplyDelete
  16. comel kan.
    suka tgk kat ig DD. hihi
    aaamiin

    ReplyDelete
  17. comel sangat Muhammad ni..ikut mummy kan plus mixed ayahnya :)

    ReplyDelete
  18. serius baby muhammad ni sgt cute mcm muka dd copy paste hehe


    tips dan panduan exam temuduga SPA ---> http://www.suterakasihyann.com/2014/02/tips-dan-panduan-peperiksaan-assessment.html

    ReplyDelete
  19. Terjah sini untuk tengok perkembangan :)

    Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  20. Dalila,Wantie,Nuyui,REdza,Afsz,Ayu,Yan,Cho,Mia,Tihara,Yumida,Atiey, Qaseh,Azhafizah,Mas, Sutera, Muhammad & Cikgu : thanks sudi singgah blog anum

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum