Campaigns

Feb 28, 2014

Lisa Surihani dan Yusry KRU sambut ulangtahun

Assalamualaikum semua
Salam Jumaat dan selamat pagi
Hari ini Anum nak share gambar2 artis kegemaran Anum
siapa lagi kalau bukan cik lisa yang comel nie
23 Februari 2014 adalah tahun kedua ulangtahun 
perkahwinan Lisa Surihani dan Yusry KRU.
Sambutan sesimple ini sudah nampak sangat 
romantik tanpa perlu berhabis ratusan ringgit. 
semoga perkahwinan mereka kekal sehingga akhir hayat 
dan dikurniakan cahayamata. Amin. 
 Simple but sangat bermakna kan..
 Cute sangat pasangan nie
Happy Ending kan.. siapa peminat lisa ce komen..
Share:

52 comments:

  1. suka tengok pasangan ni.... comel... cute... semoga berbahagia dan dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  2. sweet sangat.. Lisa comel

    Semoga jodoh mereka kekal sehingga Jannah

    ReplyDelete
  3. akak memang minat kru dari dulu lagi.. lepastu minat lisa ... sekali lisa kawen ngan yusry... kiranya dua2pun akak suka...
    semoga lisa dan yusry dapat menimang cahaya mata... amin... semoga ikatan perkahwinan ini kekal selamanya...

    ReplyDelete
  4. suka tgk lisa & yusry..sweet husband&wife :)

    ReplyDelete
  5. dorang mmg sweet couple, mudah2an cepat dapat anak...amin

    ReplyDelete
  6. saya minat giler ngan lisa surihani. sgt sgt comel. hehehe. semoga hubungan mereka berkekalan hingga ke akhirnya. amin

    ReplyDelete
  7. saya peminat lisa dan abang2 kru. comelnya dorang dua. semoga dikurniakan baby cepat. hehe

    ReplyDelete
  8. Semoga mereka berbahagia selalu...:D

    ReplyDelete
  9. Omey angat lah lisa tau anum...suka tgk dia cantikkk

    ReplyDelete
  10. Kak nurul pun suka lisa,semoga kekal berkekalan Lisa dan yusri.

    ReplyDelete
  11. biar simple tapi masing2 mendalam maksudnya kan :)

    ReplyDelete
  12. Salam Jumaat Anum..suka tgk Lisa & Yusri ni...:)

    ReplyDelete
  13. Knor, Umi,Nureen,Admin,Naza,Haryati, Wawa & Atiey: comel kan

    ReplyDelete
  14. saya pun minat dia kak. hehe :) simple je orangnya

    ReplyDelete
  15. semoga mereka dikurniakan anak... dan jodoh sampai ke syurga... amin..

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah, moga bertambah2 bahagia. teringat masa sekolah emnengah dulu. minat sgt kat yusri. kacak bangat! hihi..lisa n yusri bagai pinang dibelah2...then aum! sedap kata mil yumida. hihi

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum anum, sweetnya yusri dengan lisa. semoga dikurniakan zuriat penyeri rumahtangga dan berbahagia hingga ke Jannah. in shaa Allah ~~~

    ReplyDelete
  18. Suka sgt lisa.... Harap happy till jannah

    ReplyDelete
  19. CN pun suka couple ni, dorang ni sangat sweet dan humble..semoga cepat memperoleh anak..insyaAllah akan ada rezeki yang satu tu...amin..

    ReplyDelete
  20. Simple dan bermakna, cantik dan sweet lisa surihani, semoga bahagia selalu.

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum anum...semoga sentiasa kekal jodoh mereka hingga hujung nyawa...:)

    ReplyDelete
  22. Minat giler kat LS ni. Yusry to i minat so..so..je

    ReplyDelete
  23. Shasha, Nora,Yumida,Sheila,Msred,Cikgu,Tihara,Baby, Mas & Wantie: sweet couple kan

    ReplyDelete
  24. suka tgk couple ni ...sweet sgt !

    ReplyDelete
  25. simple tp tengoklah Num kat oversea tu

    ReplyDelete
  26. me..salah sorangnye..
    suke tgk couple ni..sweett..

    ReplyDelete
  27. yup suka dorng.sweet sgt.
    sama sama kita doakan smga mereka juga dipermudahkan urusan utk timang cahyamata.aamiin

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum