Feb 24, 2014

, ,

Jom layan Gambar2 Instagram#5

Assalamualaikum & Very Good Moning to all
OK Hari ini dah hari Isnin kan
selalunya hari ini semua orang akan merasa malas sebab hari pertama untuk minggu bekerja
So untuk menghilangkan rasa malas, bosan & etc jom layan gambar2 Instagram Anum..
hehhee Anum x ada idea nak buat entry pagi ini.. faham2 la Monday Blues....
Antara masakan Anum
CNY 2014
Menu Dinner
Anum suka masak simple2
Kalau Anum makan wajib ada sambal Belacan
Time bosan kat off nie la buat hilang ngantuk
Teringin nak makan pulut kuning, nie air tangan my mom
Balik keja selalu singgah kedai beli makanan goreng2
Ini memang dah selalu masak nama pun orang Temerloh kan
Order dari kawan satu office.. Anum suka makan Pavlova nie..
Pemberian BFF
Sambil layan TV makan kek... siapa nak join
Gula2 nie memang sentiasa ada atas meja makan rumah Anum,.
siapa nak Meh2


Share:

51 comments:

  1. sedapnyerrr pulut kuning...
    ni buat nk p cr gak nih ehehe

    ReplyDelete
  2. Nureen, Syawal & Redza: heheh layan gambar je pepagi nie

    ReplyDelete
  3. wow! semua nampak sedap2 lah sis..menyelerakan..:)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum anum, wahhh rajin anum masak ye. heee ~~~

    ReplyDelete
  5. Salam anum..
    Pg2 dh terliur tgk makanan2 kt cni..

    ReplyDelete
  6. Slm kenal..

    Bestnya..semua mkanan nmpk sedap jer..Sya pun biasa share pics mknan kat IG ~ maamieiqi :-)

    Jemput ke blog saya kiranya sudi..:-)

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Anum...byk yer gambar dlm IG hehehhe

    ReplyDelete
  8. Sheila,Dalila & Norma: thanks

    ReplyDelete
  9. byknye makanan... suka pavlova ...hhee

    ReplyDelete
  10. Rumah nieyl klu letak gula2 cmtuh..bukak je pintu umah kena serang...selagi x abis selagi tuh la dok kuar masuk umah..hehe~

    ReplyDelete
  11. Good morning anum, pic pavlova yang teringin tu, nanti nak buat entri macam ni gak :) thanks for sharing:) inspiring :)

    ReplyDelete
  12. semua sedap2 ni, pagi2 dah terliur ni !

    ReplyDelete
  13. KA & Imm: haha layan gambar makanan ya hari ini

    ReplyDelete
  14. Singgah & follow sekali kat sini~
    Pavlova, coklat, gula-gula, dutch lady, pisang goreng, pulut kuning. Pehhh, kecur air liur tengok. Purrr~

    http://rookieleviosa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Anis & Deqla: hehe thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  16. pandai memasak anum kita ni..enak2 semuanya

    ReplyDelete
  17. Knor, Al Kisah & Deq: hihi meh2

    ReplyDelete
  18. Anum orang temerloh ea,
    mesti pandai cakap pahang
    nak gula2 dengan pavlova,ehee :)

    ReplyDelete
  19. Nuyui & Tihara: memang asal tloh la..

    ReplyDelete
  20. bestnya anum..

    yang paling best daim tu.. suka suka

    ReplyDelete
  21. aaaaaaaaaaaaaa semua sedap! telan air liur je jadinya.

    ReplyDelete
  22. Pavlova tu mmg best, pernh buat sndiri tp tak mjadi, last2 beli jer..kwn jual berapa RM yer?

    ReplyDelete
  23. Wantie,Yumida,Mrs, Cikgu & Sukma: hehe saje tayang gambar makan2 hehe

    ReplyDelete
  24. banyaknya makanan...semua sedap la anum

    ReplyDelete
  25. semua makanan best best... tp saya tak makan tempoyak ikan patin.slalu buat utk cik abe je. sis, share la resepi tempoyak ikan patin tu..

    ReplyDelete
  26. semua sedap² ni anum..drooling sudah..huhu

    ReplyDelete
  27. oo sis orang temerloh ye,hee..bejiran la dgn nana^^ suka sgt tempoyak patin tu....sedapnya!

    ReplyDelete
  28. Qaseh,Azhafizah &Nana: Best kan nanti saya share resepi ek

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Note: Only a member of this blog may post a comment.

NUFFNANG