Campaigns

Feb 4, 2014

Hadiah Untuk Follower Yang Ke 600

Salam semua..akhirnya Anum dapat jugak
mencari Follower Anum yang ke 600...
 Alhamdulillah dah ada 602 follower...
heheh...so nak cari 700 ratus plak lah....
huh jauh lagi tu..

Ok pagi ni Anum nak wat entri khas dan
bagi hadiah pada follower yang ke 600 ni...

sebelum tu anum nak kenalkan lah blogger ni kan..
Nama blogger ni Zaza dan
Link blog dia adalah..: Zaza
So klik kat link blog dia ni akan terus ke blog dia...
Pastu blog dia ni simple but nice bagi Anum....

So Tahniah kepada Zaza
Sila email pada Anum details awk ya
Nama penuh, Alamat, No H/P
satanic.soap@gmail.com
Seperti yang anum janjikan
Anum akan kasi reward..

Adiah anum akan pos secepat mungkin

Share:

22 comments:

  1. bestnya..tahniah pada yang ke 600 tu yee

    ReplyDelete
  2. Baby,Dalila & Syawal: hehe alhamdullilah

    ReplyDelete
  3. syoknya dpt reward. hehe. tahniah2

    ReplyDelete
  4. Tahniah Azza.. wah! bestnya dpt hadiah dr Anum..:)

    ReplyDelete
  5. tahniah untuk followers yg bertuah :)

    ReplyDelete
  6. Azhafizah: hehe terima kasih semua follower

    ReplyDelete
  7. Salam.. Terima kasih semua.. Hihihi.. Terima kasih anum.. Nanti zaza email detail.. :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum