Campaigns

Feb 18, 2014

Giveaway Holiday @ Korea Anum

Assalamualaikum semua
Semalam adalah entry terakhir Anum mengenai Travel ke Korea
So bersempena dengan itu Anum nak buat satu giveaway untuk menghargai pembaca blog Anum.
Anum memang jarang buat giveaway so kebetulan ada masa skit dan baru balik dari holiday so rasa macam nak buat.. 

Baiklah, kalau nak tau pasal hadiah plak, sudah semestinya hadiah dari tempat Anum bercuti la kan, bukan dari korea sahaja ya..Hehehe

Cara-cara menyertai Giveaway Anum adalah seperti berikut :


1. Buat entry bertajuk "Giveaway Holiday Anum"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini
3. Follow Blog ini

4. Follow Instagram [Jika ada account IG]
5. Pengumuman Pemenang pada 18 March 2014
6. Para pemenang akan dipilih melalui random.org & creativity
7. Publish dan tinggalkan details seperti berikut di ruangan kotak komen entry ini

Nama : 
URL entry giveaway :
Entry mana paling anda suka & kenapa:

Tunggu apa lagi! Jom sertai Giveaway Anum sekarang!


Share:

99 comments:

  1. wah anum bt GA
    nak joint jg nnt..sampai bila ye.. sebab nya gambar langsung tak keluar..internet masih slow..huhu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum anum, wahh bestnya. in shaa Allah akan join nanti. heheee ~~~

    ReplyDelete
  3. Izan, Khairul & Sheila: terima kasih

    ReplyDelete
  4. Join sini

    Nama : Kisah Si Dairy
    URL entry giveaway :http://www.kisahsidairy.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html

    Entry mana paling anda suka & kenapa:

    Entry yang paling suka adalah sesi melancong ke Korea.Suka bila tengok keindahan negara orang dan gambar yang menarik di sana..

    ReplyDelete
  5. Dalila, Carlos, Kisah & Mrs.Eady: terima kasih

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum anum... seronoknya... selamat bersegment..

    ReplyDelete
  7. TAK SEMPAT NAK BERGIVEWAY LA ANUM

    ReplyDelete
  8. Ayu,Redza, Knor & Deqla: thanks semua

    ReplyDelete
  9. wahh
    ada GA
    kalau free bleh la join..

    ReplyDelete
  10. In SHaa ALlah kalau sempat & ingat., menarik ni!

    ReplyDelete
  11. moga berjaya buat yang join segmen ni.. ;)

    ReplyDelete
  12. demi anum akak akan sibukkan diri menjoinkan GA ni yer...

    ReplyDelete
  13. Cho,Aizamia3,Wantie, Nuyui & Fiza: thanks semua

    ReplyDelete
  14. No.1 dan 2 je belum buat
    .kena buka laptop nih

    ReplyDelete
  15. hadiah dari korea ke??mesti enpon samsung..ok nanti akak join..hahahah

    ReplyDelete
  16. in sha Allah kalau ada masa akan di join...selamat berGA!

    ReplyDelete
  17. hai anum, akak join

    Nama : Haryati Hamzah
    Url : http://haryatifaizal.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entri paling disukai : Anum holiday ke korea... "macam besh je, macam syok je..."

    ReplyDelete
  18. in shaa allah ada masa nanti saya join...

    ReplyDelete
  19. Nama : KarimahZulkafali
    URL entry giveaway : http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry mana paling anda suka & kenapa: Entry melancong ke Korea! Sebab saya teringin sangat nak ke Korea. Hope ada rezeki :)

    ReplyDelete
  20. Nama : Cikgu Norazimah
    URL entry giveaway :http://www.cekgunorazimah.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry mana paling anda suka & kenapa:CN paling suka entry #6 sebab view salji yang sangat cantik. Lagi pun CN mmg peminat setia cerita Winter Sonata..romantik jer

    ReplyDelete
  21. Nama ; Shafyqah
    URL entry giveaway ; http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry mana paling saya suka dan kenapa ; entry pasal pergi korea , sebab dah lama nak pergi , nampaknya sis pergi dulu hehe

    ReplyDelete
  22. saya join!
    nama : nuur farhani

    URL entry giveway : http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html

    entry mana yg plinh saya suka dan sebab: saya suka entry tentang Travel @ Korea Jan 2014 sbb saya mmg suke tgok tempat2 yg ade salji nih..cantik. lagipon mmg teringin sgt nk gi sane. .

    ReplyDelete
  23. Bismillah

    Nama : Nur Madihah
    URL : http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry disukai : XPDC SUngai Chiling@Kuala Kubu Bahru

    Saya suka entry ni sebab saya sukakan sungai. Sebelum nak pergi sini, saya tengok banyak betul cabarannya dan itulah yang saya suka! Tahun 2014 adalah tahun Melawat Malaysia and kita sebagai rakyat Malaysia patut menyokongnya. ^_^

    ReplyDelete
  24. Nama: Maryam Jamilah
    Link: http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry yang paling saya suka adalah sesi melancong ke Korea. Saya suka melihat keindahan negara orang dan merancang untuk ke sana. ;)

    ReplyDelete
  25. url: http://colourfulofainilife.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    entry yang saya paling suka pasal travel @ Korea sebab Korea salah satu tempat yang saya nak pergi :D

    ReplyDelete
  26. akk join anum, thaks yea...

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html

    ReplyDelete
  27. Friends: thanks pada semua yang sudi join

    ReplyDelete
  28. oshin join tau...

    Nama : Oshin
    URL : http://gurlgemini.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry kesukaan : of coz entry yang tunjuk makanan sebab makanan diorang nampak menyelerakan..haha suka juga yang ada salji tapi sebab Oshin ni tak tahan sejuk maka lebih baik fokus pada makanan :p

    ReplyDelete
  29. Join :)

    Nama : Nieyl
    URL : http://seindahcerita.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html

    klu ikut nieyl,semua entry anum nieyl suka..sebab bergambar..lepas tuh entry anum byk gambar tempat melancong yg blh di jadikan panduan.. :)

    ReplyDelete
  30. Nama : kupukuputerbang
    URL entry giveaway : http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry mana paling anda suka & kenapa: saya suka entry travel. sebab saya memang minat travel, tapi suka sangat yg entry pergi korea tu, wahh ade salji turun. entah bila rezeki nak sampai sana :)

    ReplyDelete
  31. Oshin, Nieyl & Kupu2: thanks sudi join

    ReplyDelete
  32. nama : siti fatimah a.k.a wantie

    http://lovingwantie.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html

    join dah.........

    ReplyDelete
  33. Rajin anum buat GA...sure hadiah mesti bestttttttt yeahhh

    ReplyDelete
  34. macam nak join jee..:)
    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  35. Nama : Nur Anis Syawanie Amiruddin
    URL entry giveaway : http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry mana paling anda suka & kenapa: Mestilah world travel ke Korea. Saya hari-hari duk berangan bila lah nak sampai sana. Tapi tak berkesempatan. Tak mampu :) So, bila ada aje orang post pasal travel ke Korea, mak aii jeles nyer ;) HEHE

    ReplyDelete
  36. Nama : Aisyasakura
    URL entry giveaway : http://aisyasakura.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry mana paling anda suka & kenapa: Saya paling suka entri "Travel @ Korea Jan 2014 #4" kerana sejujurnya, saya seorang peminat K-POP dan rancangan hiburan Korea, sudah tentu saya mahu melihat sendiri negara artis-artis kegemaran saya. Entri tersebut membuatkan saya "WOW" kerana selama lima tahun saya meminati rancangan Korea, saya belum pernah tahu Pulau Nami merupakan tempat penggambaran drama Winter Sonata? Entri tersebut sungguh informatif.

    ReplyDelete
  37. Anis & Aisya: terima kasih sudi join

    ReplyDelete
  38. Nama:DianaRashid

    Url:http://www.dianarashid.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html

    Entry:Travel @ Korea Jan 2014 #10
    SEbenarnya banyak entry yang akak suka,antara nya entry yang ada gambar2 masa kat USS tu..memang teruja tengok watak2 filem yang kita biasa tengok kat tv tapi yang paling akak suka entry tentang korea.salah satu yang akak paling suka Travel @ Korea Jan 2014 #10 sebab dalam tu ada gambar anum yang pegang mocha dengan susu.Anum nampak cantik dalam gambar tu..hehhehe..

    ReplyDelete
  39. wahh ade GA..inshaAllah fiza join nanti ye..good luck semua

    ReplyDelete
  40. Salam Anum..sy join erk:
    http://atieyusoffamily.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html

    TQ! :)

    ReplyDelete
  41. Nama : syuhada salleh
    URL entry giveaway : http://www.syuhadasalleh.my/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry mana paling anda suka & kenapa: Travel @ Korea Jan 2014, sebab suka baca pasal travel esp korea..dan juga nak tau tips bercuti ke korea sebab insyaAllah bln 4 nie akan ke sana jgk..

    ReplyDelete
  42. Assalamuaikum..fiza join :)

    Nama : Azhafizah
    URL entry giveaway : http://www.azhafizah.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry paling suka & kenapa:Suka entry Travel korea ke Pulau Nami sebab seronok tengok musim sejuk penuh salji tu. :)
    http://anumzakie.blogspot.com/2014/02/travel-korea-jan-2014-4.html

    ReplyDelete
  43. Nama : Diyana Wan
    URL entry giveaway : http://diyanawan.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry mana paling anda suka & kenapa: Entri percutian ke KOREA! especially entri ni http://anumzakie.blogspot.com/2014/02/travel-korea-jan-2014-9.html
    sebab entri tu ada gambar-gambar comel. EXO pun ada, hehe. Barangan Korea sangat comel, trend dan bak kata Cik Anum pusat fesyen kan. Lepas tu jealous sangat sebab pergi Pulau Nami semua tu, main dengan salji, makan makanan Korea. Nak makan makanan yang dimasak depan mata, sob sobs... Memang kempunan betul nak pergi Korea ni. Asyik tengok Korea dalam drama dan variety show Korea je macam running man tu. Korea nampak cantik sangat, banyak tempat2 menarik dan the people also are so nice. I hope I can go study there like Miss Solehah. Hihi :) Btw, nice sharing about Korea ^.^

    ReplyDelete
  44. Join!

    Nama: Sally Yatiey

    URL entry giveaway: http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html

    Entry mana paling anda suka & kenapa: Semestinya entry percutian kak Anum ke Korea! Sebab saya memang suka dan teringin sangat nak pergi ke Korea suatu hari nanti. Hee

    ReplyDelete
  45. URL : http://bondaqalish.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html


    Entry fav & kenapa:
    ofcos la entry Anum ke KOREA. Sebab sekarang sibuk dok promote pasai korea ni. Entah bile pula saya nak sampai sane ye.

    ReplyDelete
  46. Nama : Yun Sing
    URL entry giveaway : http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry mana paling anda suka & kenapa: Travel @ Korea Jan 2014 #3.. Suka sangat bila cakap pasal public transport dan salji xD Teringat masa pergi i-city Shah Alam dulu.. masih belum berpeluang pergi luar negara.. selalu dengar pasal Pulau Nami nih.. Wow.. bangga ^_^ Bndera Malaysia dikibarkan di situ? :3

    ReplyDelete
  47. Syuhada,Azhafizah,Diyana,Sally,Bonda & Yun: thanks sebab sudi join

    ReplyDelete
  48. Nama : azman arsad
    URL entry giveaway : http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry mana paling anda suka & kenapa: entry yang paling suka adalah entry giveaway inilah tentunya.. hahaha.. ada peluang menang hadiah.. hik hik hik

    ReplyDelete
  49. Azwar join..

    Nama : Azwar Syuhada
    Url entry:http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    entry yang paling kita suka dan kenapa:http://anumzakie.blogspot.com/2014/02/travel-korea-jan-2014-8.html
    Sememangnya, ni first time azwar masuk blog ini. Sekali terjah terus jatuh cinta, sebab blog sis Anum banyak kongsi pengalaman melancong. Kita tak berkesempatan pergi lagi, tapi bila tengok orang melancong rasa puas. Lagi-lagi melancong ke Korean. Banyak gambar cecantik yang sis Anum kongsi. Suka sangat. Keep in touch okay! Hope dapat keychain korean satu..hehehe.. =D

    ReplyDelete
  50. Nama : Diya Ariana
    Url : http://diyasesame.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html

    Favourite entry : http://anumzakie.blogspot.com/2014/02/wordless-wednesday-106.html


    Diya suka entry kak anum yang tu sebab walaupun entry tu wordless tapi meaningful. Dalam entri tu menceritakan,hari bahagia kak anum bergelar seorang tunang dan wajah kak anum jelas menceritakan 1000 of happiness.Diya doakan semoga kak anum selamat diijab kabul hingga ke jinjang pelamin dan berkongsi hidup hingga ke jannah =) Amin.Bila tengok baju tunang kak anum yang warna mint tu,teringat baju Kate Middleton =D(http://i.imgur.com/9PNKlPK.jpg)

    ReplyDelete
  51. Nama: Aryssa
    Entry GA: http://aryssanajwa.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html

    Entry paling suka:( http://anumzakie.blogspot.com/2014/02/jom-layan-gambar2-instagram5.html?m=0 )
    ekcely Ryssa suka semua entry travel kak Anum. Ommoo.. Travel, i like. Tapi paling suka kalau entry pasal makanan, yg tajuk dia. Jom Layan gambar2 Instagram. Nom nom.. Perut langsung terasa lapar kalau tengok entry makanan. Muahahha...

    ReplyDelete
  52. Nama: Ina Amani
    Url entry: http://havinue.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry paling suka pasal melancong ke korea tu. Cantik sangat lah suasana di sana <3

    ReplyDelete
  53. Nama:Amirah Azman
    Url entry: http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/02/giveaway-holiday-anum.html
    Entry paling suka pasal melancong ke korea tu. tempat-tempat dia menarik dan sweet giler..jeles ok.. :)

    ReplyDelete
  54. http://shafinazaina.blogspot.com/2014/03/giveaway-holiday-anum.html

    aina suka semua entry yg pergi travel. lebih2 lagi yg kt korea dgn uss tuh. best laa dpat travel jauh2 ^^

    ReplyDelete
  55. Nama : Rafidah
    URL entry giveaway :http://bloghannamids.blogspot.com/2014/03/giveaway-holiday-anum.html
    Entry mana paling anda suka & kenapa: Sukabaca entry yang trevel..apalagi mengenai corea..tak pergi korea pun bleh tahu baca blog gak, kat mana tempat paling best..ehe

    ReplyDelete

  56. Nama : Mea
    URL entry giveaway :http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/giveaway-holiday-anum.html

    Entry mana paling anda suka & kenapa:

    Entry yg paling suka: melancong ke Korea.
    Kenapa : Korea is super ohsem! Gile best kalau dpt pegi sane..and girl, u're soooOOOOO lucky! Love your pictures and xsabar nak pegi sana jgk~

    ReplyDelete
  57. Nama : Ain Nafisha
    URL entry giveaway : http://fryingfishyy.blogspot.com/2014/03/giveaway-holiday-anum.html
    Entry mana paling anda suka & kenapa: Entry Travel @ Korea. Ya Allah cantiknya pemandangan kat sana, jealous tengok sis pergi dulu dari Fisha. Dahlah turun salji pulak tu, untung betul sis hehe ^^

    ReplyDelete
  58. Nama : Atira

    URL entry : http://siapasayasekarang.blogspot.com/2014/03/giveaway-holiday-anum.html

    Entry mana paling saya suka : of course travel to korea .. daebak !! walaupun ayat klise , tapi Hangul daebak !! and i'm kpoppers .. korean drama addict .. walau Korea no 1 , Malaysia tetap di hati .. hehehe :) hujan emas kat negeri orang , hujan batu kat negeri sendiri .. walaupun lebih baik pilih emas , sometimes batu pun oke gak ! haha :))

    ReplyDelete
  59. Name : Precious Cla

    URL Blog :http://walkstatic.blogspot.com/2014/03/giveaway-holiday-hanum.html

    sy suka entry ni coz ia mengingatkan sy pada kisah saya ketika berada di Korea beberapa tahun lalu. Sy jadi ingat pada kota ini.

    http://anumzakie.blogspot.com/2014/02/travel-korea-jan-2014-11.html

    ReplyDelete
  60. http://adna2029.blogspot.com/2014/03/giveaway-holiday-anum.html
    ana join..ana suka entry http://anumzakie.blogspot.com/2014/03/siapakah-aku-sebenarnya.html banyak perkara ada dalam entry ni yer..ada terkena jgk dgn diri sendiri..terima kasih..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum