Campaigns

Feb 6, 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

Assalamualaikum semua
Selamat petang
Hari ini Anum lunch jam 12
Habis je makan terus buat entry nie, 
memang berminat dengan hadiah yang di tawarkan
so apa lagi cepat-cepat Anum type... harap2 masih sempat
Esok tarikh tutup, hehe

Sebenarnya Anum memang setiap hari akan singgah kat blog dia
Nama dia Azhafizah, Blog dia sangat menarik dan suka terjah hari-hari ok..
Anum jarang nak join GA nie sebab masa x cukup 
tapi kali ni tetiba teruja plak :D
Kepada sesiapa yang berminat nak join leh la klik link nie
Apa yang menarik tentang blogger nie, 
dia buat GA sempena b'day dia x lama lagi
Selalu Bday orang kasi adiah, nie lain plak, 
dia plak yang kasi. hehe
Di kesempatan ini Anum nak wish Bday dia

Dengan ucapan
Semoga dikurniakan iman yang sempurna,
akhlak yang terpuji, 
pekerti yang mulia,
umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal,
ilmu yang berguna,
jodoh yang membahagiakan,
hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.

Share:

30 comments:

  1. blog mana la yg Anum tak suka singgah.boleh kata kat mana2 ada je anum..hahah..

    akak pun join..semoga berjaya ye,..

    ReplyDelete
  2. aminn..terima kasih anum sudi singgah selalu dan join..All the best Anum.wallpaper fiza dah send via email :)

    ReplyDelete
  3. Atiey, Pokok & Azhafizah: terima kasih

    ReplyDelete
  4. Fiza: thanks ramai kawan2 doakan anum nie

    ReplyDelete
  5. wah lagi merrier ni. good luck dear

    ReplyDelete
  6. Ucapan anum sangat bermakna, yang tu yang kita doakan, nanti nak check ga ni, anyway all the best anum

    ReplyDelete
  7. Baby, Krs & Isabel: terima kasih semua

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels