Campaigns

Jan 15, 2014

Wordless Wednesday #105

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description 
 Ok Entry pertama Holiday 2014
 Mesti ramai dah tau tempat nie kan
 Anum suka view kat sini..
 walaupun dah pg beberapa kali.. tetap suka
 Cantik kan 
 Building yang sangat klasik
 Siap ada angsa lagi
 Jalan-jalan @ Bukit Tinggi
 @ Night time
 sementara tunggu bunga api.....
 smile....
 cantik gak waktu malam..
 suka gambar nie sebab view cantik dari tingkat atas
 Jom sarapan...
 Sambung lagi bergambar
 Japanese Village
 Besar ikan2 kat sini
 
 Bergambar di rumah jepun
Dulu Spa nie open masa anum pg dah tutup mybe ada renovation kot...
ok stop sampai sini.. nanti akan menyusul Holiday Part 2 on 2014

Share:

47 comments:

  1. masa 1st pic x cam lg, tp bila tgk kuda tu, terus tau hehee... colmarrrr.... bestnyaaa... dh lama x pegi

    ReplyDelete
  2. sue tak penah sampai sini lagi..teringin jugak

    ReplyDelete
  3. bestnya..banyak tempat yang anum dah sampai..

    ReplyDelete
  4. bukit tinggi tu cantik sangat pemandanagannya

    ReplyDelete
  5. alamk..
    cantiknya hanum..
    kita kt penah pegi..
    tp bila hanum ada mention
    baru la taw...
    bila nk smpi sini pun tk sure arr

    ReplyDelete
  6. tak pernah sampai..teringin nak pergi . tapi nak tunggu anak anak besar sikit.

    ReplyDelete
  7. Zura & Wantie: pergi la ok gak tempat nie

    ReplyDelete
  8. awat tak rtry kimono ke yukata?
    baru best
    ahahaa
    lama pun dah tak gi situ..
    setakat cuci mata boleh la kot..

    ReplyDelete
  9. bestnye anum..
    xpenah sampai lg bukit tinggi..
    hihi..

    ReplyDelete
  10. seronok pergi bukit tinggi :) nice view kat sana..sejuk pulak tu

    ReplyDelete
  11. Cantiknya...tak pernah sampai sini lagi la...=D

    ReplyDelete
  12. dah lama nak pi sini tapi takdak orang nak temankan..hehe

    ReplyDelete
  13. seronoknya dapt holiday macam anum ni :)

    ReplyDelete
  14. bestnya. tak pernah sampai bukit tinggi lagi. hihi

    ReplyDelete
  15. cantikkk. teringin nak pegi tengok dengan mata sendiri. hihii

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum anum, ekk cantiklah baju krabi awak. hehehe. sheila confius tadi, tengok tempat kat Malaysia tapi nampak anum pakai baju krabi. hihihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels