Jan 13, 2014

Lisa dan Yusry

Ok gelaran pasangan suami isteri paling comel sememangnya wajar diberikan kepada Lisa Surihani dan Yusry. Cute dan romantis sangat mereka berdua ini. Berada di London selama seminggu, Lisa dan Yusry telah terbang ke Amerika Syarikat untuk menyambut tahun baru 2014 di Walt Disney World Resort. Seronoknya wei!!!
Sementara masih berdua ini, memang sesuai sangat untuk berjalan jauh-jauh sambil berbulan madu. Semoga tahun 2014 ini akan ada berita gembira mengenai kehadiran orang ketiga dalam kehidupan mereka. Sama-samalah kita doakan. Apa pun Anum suka dengan salah satu gambar “firework” yang telah dikongsi oleh Lisa menerusi Instagramnya. Awesome sangat-sangat!!
 Comel kan
 Suka sangat dengan diaorang nie
 Sweetnya
 Semoga mereka cepat mendapat zuriat..amin
 sesuai kan
 cute :)
Happy New Year

Share:

45 comments:

  1. suka ngan lisa sebab dia tak perlu usaha lebih2 nak look gojes... she's natural...

    ReplyDelete
  2. bestkan?

    Lisa nampak sangat manja dengan Yusri.. Untung diaorang berdua..semoga Allah kurniakan Zuriat utk mereka berdua untuk menambahkan lagi kebahagian berumahtangga :D amin

    ReplyDelete
  3. Yan, Redza & Rizziela: sweet kan

    ReplyDelete
  4. sweet sangat dorang ni.romantik habis.

    ReplyDelete
  5. sweet tapi dah tak suka sangat lisa surihani..

    ReplyDelete
  6. Syawal, Azhafizah & Kasih: nape x suka?

    ReplyDelete
  7. mmg sweet.. cantik lisa..
    tp kalo x silap, kite ada terbaca kat fb, yg LISA DAH PEGNEN.. tp baru lagi la, dlm 1month ++ usia kandungan dia.. wallahualam..

    ReplyDelete
  8. Wantie, Aizu & Nuyui: betul ke bestnya

    ReplyDelete
  9. d very sweet couple kan .. maaflah lama x menjgk, leps baik sakit mood berblog turut jatuh merundum lah ! !

    ReplyDelete
  10. sweet..yusry tu nmpk awet muda jer kan..

    ReplyDelete
  11. aamiin.
    suka gak tgk pitcher dorng kat ig

    ReplyDelete
  12. muka dah makin seiras dah depa berdua nih..kan??

    ReplyDelete
  13. Alahai suka tgk mereka ni....

    ReplyDelete
  14. So sweet kan depa ni.. suka tgk..:)

    ReplyDelete
  15. Qaseh, Diana, Zura,Hainom &Atiey: suka kan sweet sgt mereka

    ReplyDelete
  16. sweet couple..
    semoga dorg cepat dapat zuriat..
    aminn..

    ReplyDelete
  17. Dalila: amin dgr2 dah ngandung kan

    ReplyDelete
  18. suka dengan lisa ni, sweet and bubbly :)

    ReplyDelete
  19. Isabel & Ros: yezaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  20. Silahkan singgah di WEB kita kakak :-)
    buat anak-anak kakak yang mau belajar

    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum anum...sweetnya pasangan ni mmg sama cantik jer...;)

    ReplyDelete
  22. Mimi, Mas & Kastari: baiklah

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

NUFFNANG